Nonprofit eseményedet te is ingyen feltöltheted!

Ingyenes feltöltéssel népszerűsítheted tevékenységedet.

 

Belváros-Lipótváros Kulturális tanácsnoka amatőrök részére versenyt hirdet.

„IFJÚ SZÍVEKBEN ÉLEK”  ADY VERS- és PRÓZAMONDÓ VERSENYT hirdet.

A versenyzők - 14. életévüket betöltött irodalomkedvelők – a 139 éve született ADY Endre egy versét kívülről és egy prózai művét (ill. részletét max. 3 percben) adhatják elő.

A verseny 2016. november 25-én, pénteken 15 órakor  a Veres Pálné utca 4-6. sz alatti Ady lakásban lesz. A zsűrizést neves művészek végzik. A díjak értékes ajándékok lesznek. Nevezési díj nincs.

Jelentkezési határidő: 2016. november 15. kedd 16. h.

A jelentkezéseket (név, email cím, tel. szám + a választott vers és próza címe) az alábbi címre kérjük:

„Ifjú szívekben élek” Ady vers és prózamondó verseny megjelöléssel
Belváros-Lipótváros Polgármesteri Hivatal
1051 Budapest, Erzsébet tér 4. K/8. szoba,
vagy Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.
Információ: 06-1-872-7447

Wohlmuth István
kulturális tanácsnok

Forrás: Belváros-Lipótváros Önkormányzata

Ossza meg az információt:

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzata csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2017. évi fordulójához.

Ossza meg az információt:

Ha Ön fizet adót, akkor Ön is hozzájárult az építkezéshez.

Ossza meg az információt:

Felavatták a 20. század egyik legjelentősebb magyar zeneszerzője és népzenekutatója, Lajtha László (1892-1963) szobrát az V. kerületi Károlyi-kertben június 30-án, a komponista születésnapján. 

Ossza meg az információt:

A tervezett határidőre, április végén lezárult az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő belvárosi székhelyének és telephelyének energiahatékonyságát célzó rekonstrukció. 

Ossza meg az információt:

Új gyalogos átkelőhelyek készülnek az Irányi utcán keresztül a Váci utca vonalában.

Ossza meg az információt:

Európai uniós forrásból valósul meg az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő belvárosi székhelyének és telephelyének energiahatékonyságát célzó rekonstrukciója. A KEOP-5.6.0/12-2013-0044 számú projekt az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, valamint a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság konzorciumi projektjeként valósul meg.

Ossza meg az információt:


Elmerülünk a világ dolgaiban, a tiszta gondolatok és szabad érzések morzsáit felszedik a város galambjai. De ha megállsz egy pillanatra és időd poharából nem öntözöd vizedet, a szádhoz emeled és megízleled saját szabadságodat, megérzed, hogy van más is az elédrakott büdös italokon kívül. Csak a művészet, az ismeretlen szövetséges az, aki segít feléleszteni a lángot,  hogy világosban lásd saját érzéseidet, hogy megmelegedj álmaid tüzénél.

Ossza meg az információt:

Mindenhol előszeretettel tudósítanak a Szabadság téren megrendezett programokról, jelenleg a foci vb-t nézhetik a kivetítőkön a rajongók. Minden tudósítás felhőtlen szórakozásról szól és ünnepeljük magunkat, kerületieket, hogy nálunk milyen színes programok kerülnek megrendezésre. Lehetne így is, de... az árnyoldalakról mélyen hallgatnak.

Ossza meg az információt:

Értékesítette az V. kerületi Párizsi Udvart a kerületi önkormányzat, a vonatkozó szerződést szerdán írta alá Rogán Antal (Fidesz-KDNP) polgármester a tulajdonos által meghatalmazott Mellow Mood Group ügyvezető igazgatóival Budapesten.

Ossza meg az információt:

Még több hír a Belvárosból

A 600 ülőhellyel kialakított nézőtér zsúfolásig megtelt.
Belváros-Lipótváros Kulturális tanácsnoka amatőrök részére versenyt hirdet. „IFJÚ SZÍVEKBEN ÉLEK” ADY VERS- és PRÓZAMONDÓ VERSENYT hirdet. A versenyzők - 14. életévüket betöltött irodalomkedvelők – a 139 éve született ADY Endre egy versét kívülről és egy prózai művét (ill. részletét max. 3 percben) adhatják elő. A verseny 2016. november 25-én, pénteken 15 órakor a Veres Pálné utca 4-6. sz alatti Ady lakásban lesz. A zsűrizést neves művészek végzik. A díjak értékes ajándékok lesznek. Nevezési díj nincs. Jelentkezési határidő: 2016. november 15. kedd 16. h. A jelentkezéseket (név, email cím, tel. szám + a választott vers és próza címe) az alábbi címre kérjük: „Ifjú szívekben élek” Ady vers és prózamondó verseny megjelöléssel Belváros-Lipótváros Polgármesteri Hivatal 1051 Budapest, Erzsébet tér 4. K/8. szoba, vagy boda.eva@belvaros-lipotvaros.hu e-mail címre. Információ: 06-1-872-7447 Wohlmuth István kulturális tanácsnok Forrás: Belváros-Lipótváros Önkormányzata
Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzata csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2017. évi fordulójához.
Ha Ön fizet adót, akkor Ön is hozzájárult az építkezéshez.
Szeptemberhez közeledve a tanévkezdéshez nyújt segítséget az önkormányzat az első évfolyamos józsefvárosi kisdiákok szüleinek.

A címlapról ajánljuk

  • 1
  • 2
  • 3

Álláshirdetések - Budapest és környéke

  • Alap
  • Cím szerint
  • Dátum szerint
  • Véletlenszerűen
>>> MÉG TÖBB BETÖLTÉSE (SHIFT+kattintás: összes betöltése) Összes betöltése

Könyvajánló

  • 1
  • 2