Nonprofit eseményedet te is ingyen feltöltheted!

Ingyenes feltöltéssel népszerűsítheted tevékenységedet.

 

A 600 ülőhellyel kialakított nézőtér zsúfolásig megtelt.

Ossza meg az információt:

Kerületünk egyik híressége, Majsai Gábor volt a vendége július 2-án az ESTI/TÉR/ZENE sorozatnak.

 

Ossza meg az információt:

Terézvárosban hosszú évek óta sikeresen futó program a Szépkorúak Klubja. A Szépkorúak Klubjához kapcsolódik a Terézváros kártya, amelyet – az előző évekhez hasonlóan – 2016-ban is érvényesíteni kell. A matricák, amelyek 2017. június végéig lesznek érvényesek, személyesen vehetők át 2016. június 17. napjától Varga Lászlóné nyugdíjasreferensünknél az alábbi címen, ügyfélfogadási időben.

Ossza meg az információt:

Pályázatot írt ki a Terézvárosi (VI. kerület) önkormányzat. Jelentkezhetnek általános-, középiskolába járók, illetve felsőoktatásban tanuló diákok. 

Ossza meg az információt:

A bábszínházi világnap alkalmából, március 21-én Tatai Zsolt egy vásárról szóló darabot mutatott be a Hunyadi Téri Piacon.

Ossza meg az információt:

Orgonaavató zenés napokat tartottak március 4-e és 8-a között a Fasori Református Templomban.

Ossza meg az információt:

A Terézvárosi Család- és Gyermekjóléti Központ március 9-én tartotta hagyományos, éves szakmai tanácskozását. 

Ossza meg az információt:

 Az ülés első részében a költségvetés került napirendre, amit végül elfogadtak a képviselők

Terézváros képviselő-testülete február 18-án megtartott ülésén elfogadta a 2016-os költségvetést. 

Ossza meg az információt:

Terézváros Képviselő-testülete a szociálisan rászoruló kerületi fiatalok esélyegyenlőségének biztosítása érdekében pályázatot hirdet Terézvárosi FELSŐOKTATÁSI Ösztöndíjra.

Ossza meg az információt:

Előbb az őszi napsugarak, később a szürkületben pislákoló mécsesek és fényt adó fáklyák teremtettek igazán emelkedett hangulatot a Hunyadi téren.

Ossza meg az információt:

Még több hír a Belvárosból

A 600 ülőhellyel kialakított nézőtér zsúfolásig megtelt.
Belváros-Lipótváros Kulturális tanácsnoka amatőrök részére versenyt hirdet. „IFJÚ SZÍVEKBEN ÉLEK” ADY VERS- és PRÓZAMONDÓ VERSENYT hirdet. A versenyzők - 14. életévüket betöltött irodalomkedvelők – a 139 éve született ADY Endre egy versét kívülről és egy prózai művét (ill. részletét max. 3 percben) adhatják elő. A verseny 2016. november 25-én, pénteken 15 órakor a Veres Pálné utca 4-6. sz alatti Ady lakásban lesz. A zsűrizést neves művészek végzik. A díjak értékes ajándékok lesznek. Nevezési díj nincs. Jelentkezési határidő: 2016. november 15. kedd 16. h. A jelentkezéseket (név, email cím, tel. szám + a választott vers és próza címe) az alábbi címre kérjük: „Ifjú szívekben élek” Ady vers és prózamondó verseny megjelöléssel Belváros-Lipótváros Polgármesteri Hivatal 1051 Budapest, Erzsébet tér 4. K/8. szoba, vagy boda.eva@belvaros-lipotvaros.hu e-mail címre. Információ: 06-1-872-7447 Wohlmuth István kulturális tanácsnok Forrás: Belváros-Lipótváros Önkormányzata
Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzata csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2017. évi fordulójához.
Ha Ön fizet adót, akkor Ön is hozzájárult az építkezéshez.
Szeptemberhez közeledve a tanévkezdéshez nyújt segítséget az önkormányzat az első évfolyamos józsefvárosi kisdiákok szüleinek.

A címlapról ajánljuk

  • 1
  • 2
  • 3

Álláshirdetések - Budapest és környéke

  • Alap
  • Cím szerint
  • Dátum szerint
  • Véletlenszerűen
>>> MÉG TÖBB BETÖLTÉSE (SHIFT+kattintás: összes betöltése) Összes betöltése

Könyvajánló

  • 1
  • 2