Nonprofit eseményedet te is ingyen feltöltheted!

Ingyenes feltöltéssel népszerűsítheted tevékenységedet.

 

Józsefváros bemutatja. Videó.

Ossza meg az információt:

Szeptemberhez közeledve a tanévkezdéshez nyújt segítséget az önkormányzat az első évfolyamos józsefvárosi kisdiákok szüleinek.

Ossza meg az információt:

Biztos hallottatok már ezekről az egészen szürreális, vagy legalábbis totálisan értelmetlen buszmegállókról, amiket a VIII. kerületben építettek nem rég. Mert hogy a buszmegálló az nem pár cső, rajta táblákkal, hanem a buszmegálló egy olyan dolog, ami alá bele lehet állni, ha esik, de ezt inkább nem is magyarázom.

Ossza meg az információt:

Józsefváros önkormányzata évek óta azon dolgozik, hogy a kerület rendezett, tiszta és élhető legyen. Mivel sajnos sokan nem tartják be a szabályokat, a képviselő-testület döntése értelmében ezentúl pénzbírsággal is sújtható, aki vét a rend ellen. A szabályszegők 50 ezertől 2 millió forintig terjedő büntetést fizethetnek.

Ossza meg az információt:

Emléktáblát avattak Fiedler Ferenc emlékére

Ossza meg az információt:

 

Hogy hol lesz az új campus, azt még nem tudják. Több ingatlan is szóba jött, például az egykori BM kórház, a Magyar Rádió épületei vagy a Bálna, de az is felmerült, hogy zöldmezős beruházásként egy új épületet építsenek - mondta a rektor.

Ossza meg az információt:

A törökországi Samandag városából egy 12 fős pedagóguscsoport egy projekt keretében látogatott el Budapestre május végén. Többek között a Józsefvárosi Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Általános Iskolát is felkeresték és megismerkedtek az intézmény életével.

Ossza meg az információt:

Az előző évekhez hasonlóan idén is nagy leveleket növesztett a tavirózsák királynője a Füvészkertben. Ennek örömére július 1-én délután öt és este tíz óra között lehetőség nyílt gyermekeket ültetni a levelére. A kicsik kitörő örömmel vállalkoztak a nem mindennapi tevékenységre.

 

Ossza meg az információt:

Semmelweis Ignác születésnapja – július elseje – A magyar egészségügy napja és egyben legnagyobb ünnepe. A Semmelweis Egyetemen is megemlékeztek a névadóról, Józsefváros önkormányzatának nevében Sántha Péterné alpolgármester koszorúzta meg az anyák megmentőjének szobrát.

Ossza meg az információt:

Interjú Kökény Tamással, a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató verseny győztesével

Ossza meg az információt:

Még több hír a Belvárosból

A 600 ülőhellyel kialakított nézőtér zsúfolásig megtelt.
Belváros-Lipótváros Kulturális tanácsnoka amatőrök részére versenyt hirdet. „IFJÚ SZÍVEKBEN ÉLEK” ADY VERS- és PRÓZAMONDÓ VERSENYT hirdet. A versenyzők - 14. életévüket betöltött irodalomkedvelők – a 139 éve született ADY Endre egy versét kívülről és egy prózai művét (ill. részletét max. 3 percben) adhatják elő. A verseny 2016. november 25-én, pénteken 15 órakor a Veres Pálné utca 4-6. sz alatti Ady lakásban lesz. A zsűrizést neves művészek végzik. A díjak értékes ajándékok lesznek. Nevezési díj nincs. Jelentkezési határidő: 2016. november 15. kedd 16. h. A jelentkezéseket (név, email cím, tel. szám + a választott vers és próza címe) az alábbi címre kérjük: „Ifjú szívekben élek” Ady vers és prózamondó verseny megjelöléssel Belváros-Lipótváros Polgármesteri Hivatal 1051 Budapest, Erzsébet tér 4. K/8. szoba, vagy boda.eva@belvaros-lipotvaros.hu e-mail címre. Információ: 06-1-872-7447 Wohlmuth István kulturális tanácsnok Forrás: Belváros-Lipótváros Önkormányzata
Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzata csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2017. évi fordulójához.
Ha Ön fizet adót, akkor Ön is hozzájárult az építkezéshez.
Szeptemberhez közeledve a tanévkezdéshez nyújt segítséget az önkormányzat az első évfolyamos józsefvárosi kisdiákok szüleinek.

A címlapról ajánljuk

  • 1
  • 2
  • 3

Álláshirdetések - Budapest és környéke

  • Alap
  • Cím szerint
  • Dátum szerint
  • Véletlenszerűen
>>> MÉG TÖBB BETÖLTÉSE (SHIFT+kattintás: összes betöltése) Összes betöltése

Könyvajánló

  • 1
  • 2