Nonprofit eseményedet te is ingyen feltöltheted!

Ingyenes feltöltéssel népszerűsítheted tevékenységedet.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2016. március 23-án 18 óra körüli időben bement egy Budapest VIII., Népszínház utcában található bankfiókba...

2015-ben Józsefvárosban, a Magdolna negyedben emelkedtek leginkább az ingatlanárak egy friss ingatlanpiaci elemzés szerint. 

A Corvin sétányon zárult december 4-én, a Nemzeti Bűnmegelőző Tanács, az Országos Rendőrfőkapitányág és a CBA közös programsorozata, a Police Coffee. 

Józsefváros önkormányzatának képviselőtestületi ülése. Videó a folytatásban.

43 közterületi, bárki által használható ivócsapot szerelnek fel a fővárosi tűzcsapokra a héten a Belvárosban. 

Ötödik alkalommal rendezik meg a legendás dalszövegíró, Szenes Iván tiszteletére az emlékkoncertet szeptember 13-án, este fél hétkor. 

Fellépnek: Metalhygienia, belépő ingyenes.
Szombaton (szeptember .5), 16:30 órától, a Napházban.
Cím: 8. ker., Népszínház u. 31 (volt Napmozi).

A józsefvárosi önkormányzat kezdeményezésére és finanszírozásában 4-4 darab vadonatúj kerékpárt kaptak a kerületi rendőrök és közterület-felügyelők, így még látványosabb lesz az utcai jelenlétük. De talán ennél is fontosabb, hogy így gyorsabban odaérnek a kerület távolabbi, vagy nehezebben megközelíthető pontjaira, mint gyalogosan.

Három körben újul meg a Bródy Sándor utca, a munkálatok augusztus elején a Gutenberg tér környékén indulnak meg. 

Pörköltfőzésre hívta a Kesztyűgyár Közösségi Ház a Magdolna negyed lakóit a Dankó utca 18. szám alá. A versenyre több család is benevezett. A cél az volt, hogy a finom ebéd elkészítése közben a városrész lakói jobban megismerjék egymást, és összetartó közösséggé kovácsolódjanak.

A címlapról ajánljuk

  • 1
  • 2
  • 3

hirdetés

Könyvajánló

  • 1
  • 2