Nonprofit eseményedet te is ingyen feltöltheted!

Ingyenes feltöltéssel népszerűsítheted tevékenységedet.

Nemrég olvastunk egy cikket az interneten a nemrégiben felfedezett lányról, Leányfalvi Vanesszáról. 

Leányfalvi Vanesszával a Sztehlo Gábor gimnázium 11. osztályos tanulójával beszélgettünk, aki már kisgyerek korában eredményeket ért el a Magyar Testépítő és Fitness szövetségnél, gyerek fitness kategóriában, ezenkívül amatőr (gyermek) fotóversenyeket nyert és tavaly a Nemzeti színházban táncolt a Tíz parancsolatban.

Az évek során megszokott rendkívül változatos és színvonalas programokkal készülnek a Havanna-lakótelepen működő intézmények, civil szervezetek a Havanna-napokra.

Türelemmel viselt betegség után távozott Fejesné Bodó Ilona, a Mocorgó óvoda óvónője.

Ebben az évben 25 diák vette át nemzetközi érettségi (International Baccalauretate) diplomáját a Karinthy Frigyes Gimnáziumban.
Látványterv a Baross utca és a Margó Tivadar utca kereszteződésében épülő körforgalomról Fotó: BKK, budapest.hu

2015. szeptember 5-étől a BKK a Főváros megbízásából átépíti a XVIII. kerületi Baross utca–Margó Tivadar utca kereszteződését. Megújul a csomópont környéke is.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Kossuth téri református templom lelkészei idén nyáron is kiveszik a részüket a nyári táboroztatásból.

Ismét nevezett az önkormányzat a Virágos Magyarországért környezetszépítő pályázatra. A zsűrizés július 14-én zajlott a kerületben.

Az elmúlt évhez hasonlóan ingyenes füzetcsomaggal támogatja az önkormányzat a kerületi általános iskolás gyerekek tanévkezdését.

Megnyitotta kapuit az Életfa Szociális Szolgálat a 18. kerületi Lakatos lakótelepen. Az idősek és fogyatékkal élők számára nappali ellátást és szociális étkeztetést biztosítanak, valamint házi segítségnyújtást nyújtanak a rászorulóknak.

A címlapról ajánljuk

  • 1
  • 2
  • 3

hirdetés

Könyvajánló

  • 1
  • 2