Nonprofit eseményedet te is ingyen feltöltheted!

Ingyenes feltöltéssel népszerűsítheted tevékenységedet.

Ne várják a kispestiek a megszokott felszállóhelyeken a Tesco ingyenes vásárlói járatát, mert az 2016. április 1-jétől megszűnt. 

A civileket érintő jogszabályi változások, az önkormányzat elmúlt fél évének fontosabb eredményei és az idei tervek, valamint az örmény önkormányzat bemutatkozása szerepelt a keddi Civil Fórum napirendjén a Tudásházban. Vinczek György, Kertész Csaba és Rátkay Andrea alpolgármesterek, valamint Teknős Ferenc és Bogó Józsefné önkormányzati képviselők is részt vettek a rendezvényen.

Kürtőskalács sütő a Kós kapu alatt. Valóban ezt akarjuk? Sokan csodálkoznak, sokan méltatlankodnak, elégedetlenkednek Wekerlén, látva a Kós kapu alatt készülő építményt, azaz kürtőskalács sütőt. 

A rendőrök bejelentésre érkeztek egy kispesti címre, ahol felismerték a feltételezett elkövetőt.

A kép illusztráció

Szeretném felhívni a jogalkotók és az érintettek, valamint azok figyelmét...

Szép sikereket arattak a kispesti csapatok a Természetjáró Gyerekek és Diákok XXVI. Országos Találkozóján, Csillebércen.

Idén 91 kispesti fiatal felsőfokú tanulmányait támogatja az önkormányzat összesen 6 millió forinttal a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat keretében.

Id. Somorjai József zenepedagógus hamvait szombaton a Wekerletelepi Munkás Szent József Plébániatemplom urnatemetőjében helyezték örök nyugalomra.

Üzleti találkozóra várta a kerületi vállalkozókat az önkormányzat a KMO és a BKIK XVIII. és XIX. kerületi tagcsoportjainak pénteki közös szakmai rendezvénye.

image

A fiatalok kábítószer-fogyasztásának megelőzése érdekében a 2014/15-ös tanévtől új szolgáltatással áll a szülők és a családok rendelkezésére a rendőrség.

A címlapról ajánljuk

  • 1
  • 2
  • 3

hirdetés

Könyvajánló

  • 1
  • 2