Nonprofit eseményedet te is ingyen feltöltheted!

Ingyenes feltöltéssel népszerűsítheted tevékenységedet.

Április 9-én előzetes rendezvényként a legkisebbek is csatlakoztak a Ferencvárosi Költészet Napjához. A Ferencvárosi Művelődési Központ „Cimboránk a költészet” elnevezéssel verses-zenés játszóházzal kedveskedett a kerületi óvodásoknak, kisiskolásoknak.

 

A Holokauszt Emlékközpont és Ferencváros Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapja alkalmából április 15-én tartandó megemlékezésre, valamint emlékműsorra.

Ferencváros jegyzőjének közleménye. 

Ferencváros újság hirdetésfelvétel, médiaajánlat

A Ferencváros újság a IX. kerületi önkormányzat ingyenes terjesztésű lapja.

A rendezvény célja, hogy a legkisebbek már ebben a korban megtegyék az első lépéseket az egészséges és biztonságos élet felé.

Fotó: ferencvaros.hu

Bronzkor, Árpád-kor, török kor – korszakok és életmódok elevenednek meg a fontos eredményeket hozó Csarnok téri ásatáson.

2015. szeptember 14.-én megnyitotta kapuit Gyenkó Gym 2 megnevezésű edzőtermünk, a József Attila lakótelepen!

Sokak kedvence Ferencvárosban a Haller utcai „művház”, a Ferencvárosi Művelődési Központ.

Minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy a kerület egyik (ha nem a) legrégebbi iskolája a Bakáts Téri Ének-Zenei Általános Iskola.

A ferencvárosi lakosok által jól ismert, szecessziós stílusban épült, gipsz és kő berakásokkal gazdagon díszített homlokzatú, kerületi védelem alatt álló Lenhossék utcai épületbe.

A címlapról ajánljuk

  • 1
  • 2
  • 3

hirdetés

Könyvajánló

  • 1
  • 2