Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon.   Click to listen highlighted text! Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon. Powered By GSpeech

Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

A fotó forrása: A_stockphoto / Shutterstock.com

A minőségi nyomtatásnak több alapvető feltétele van. Kell hozzá például a megfelelő eszköz, egy profi patron, a tökéletes beállítás és a nyomtatási célokat támogató papírtípus.

Ha nem jó az eszköz, nem lesz jó a nyomtatás minősége sem. Nem véletlen, hogy egyes cégek rendszeresen lecserélik teljes nyomtatóflottájukat, hiszen az évek múlásával nagyot változik a kínálat, új megoldások, lehetőségek tűnnek fel.

Ne engedjünk a minőségből

A minőségi nyomtató alapelvárás, legyen szó lézeres vagy tintasugaras megoldásról. Ha ugyanis az eszköz csak csíkos, foltos végeredményre képes, a partnerek nem veszik majd komolyan a céget. Milyen brand az, amely nem törődik a hivatalos iratok nyomtatásának színvonalával, nem igaz? Az olyan eszközök, mint a HP DESKJET INK ADVANTAGE 3788 nyomtatója, garantálják a minőséget, ebben a HP DESKJET INK ADVANTAGE 3788 patron segíti az eszközt.

Garanciát jelent egy profi patron

Ha már a patront említettük, annak is professzionális minőségűnek kell lennie, rengeteget számít ez a végeredménynél. Lehet eredeti vagy kompatibilis is, de mindig ellenőrizzük, honnan szerezzük be, hiszen a silány megoldások csak ártanak a nyomtatónak, ráadásul a nyomtatás minősége is pocsék lesz. Az olyanok, mint a HP DESKJET F2480 patron, a lehető legjobb kialakításúak, azaz hibátlan teljesítményre képesek.

Mélyüljünk el a beállításokban

Azt is jegyezzük meg alaposan, hogy a beállítások szintén sokat számítanak a nyomtatási eljárás során. A modern eszközökön már számtalan lehetőséget találunk, amellyel növelhetjük a nyomtatás minőségét attól függően, hogy milyen végeredményt szeretnénk viszontlátni. Ha tehetjük, a használat előtt olvassuk el a használati utasítást, próbáljuk ki az összes lehetőséget, majd találjuk meg a legjobb választást.

Tanulmányozzuk a papírtípusokat

Meghatározó lehet a papírtípus is, szintén attól függően, mit szeretnénk nyomtatni. Nem csak a hagyományos A4-es létezik, vannak keményebb, puhább megoldások, például fotópapírok, amelyekre speciális szabályok vonatkoznak. Itt is érdemes próbanyomtatást végezni, illetve a lehető legtöbbet megtudni arról, hogy az adott felületre milyen módszerrel lehet nyomtatni.

A fotó forrása:

A_stockphoto / Shutterstock.com

A Budapest rovat további hírei

Január 27-től, a holokauszt nemzetközi emléknapjától látható országszerte a mozikban az Anne Frank – Párhuzamos történetek című rendhagyó dokumentumfilm, amely az Oscar-díjas Helen Mirren...
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatain használható időalapú jegyek bevezetéséről a jövő héten tárgyal a Fővárosi Közgyűlés. Kedvező határozat esetén tavasztól jöhetnek az ilyen menetjegyek –...
Az elmúlt hetekben jó híreket kaptak a téli sportok szerelmesei, ugyanis egyre több helyről lehetett hallani, hogy a népszerű síparadicsomokban idén nem marad el a szezon, sőt, a külföldieket is...
A koronavírus-betegség súlyosságát elsősorban a szervezet általános állapota és az immunrendszer fertőzések elleni védekezőképessége határozza meg, ezért korántsem mindegy, hogy milyen állapotban...
Április 3-ára írta ki az országgyűlési képviselők választását Áder János köztársasági elnök, a választás kitűzésével azonban hivatalosan még nem kezdődött meg a kampány, mert az a választást...
2021. január 1-jén lépett érvénybe a kormány új támogatási akciója, amellyel a gyermeket nevelő családok otthonteremtését segítik. Az otthonfelújítási támogatás néven híressé vált kezdeményezést...
Weboldal készítés Budapest - Ezt a három szót beírva a google keresőjébe sokkal több találat van, mint Magyarország bármely városával együtt beírva a weboldal készítést. (x)
A 2022-es választás tétje, hogy a globalisták hazai képviselői kezébe kerül az államhatalom vagy megmarad azoknál, akik az itt élő polgárok javára és érdekében használják azt – többek között erről...
A lakosság, a kereskedelem és a karitatív szervezetek számára egyaránt hasznos lehet az a hiánypótló ajánlás, amit a lejárt minőségmegőrzési idejű termékek fogyaszthatósági határidejéről állított...
Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó: megvalósult a bírák és az ügyészek béremelése! - írta az igazságügyi miniszter keddi Facebook-bejegyzésében.

A címlapról

Január 27-től, a holokauszt nemzetközi emléknapjától látható...
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatain használható időalapú...
Január 17-én, hétfő este jelent meg a Magyar Közlönyben a fokozott...
Már a harmadik oltás nagyon erősen növeli a védettséget, utána pedig...
A „családbarátság” mára országossá vált, a jó házasság és a család a...
Lezárult Erdős Norbert, az Agrárminisztérium...

Könyvajánló

A dominó a Példabeszédek könyvének 58 bölcs mondását segíti elsajátítani játékos formában.
Megkönnyíti az együttműködést, ha ismerjük egymás viselkedési stílusát.
A változások a feje tetejére állíthatják az életünket, boldogulásunk ilyenkor azon múlik, mennyire vagyunk képesek a helyzetet elfogadni, és új tervet kidolgozni.
Miként tette naggyá az értelem és az erkölcsi szándék a Nyugatot?

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Ahogy sejteni lehetett, a kiskereskedelmi láncok szorongatásának mi vásárlók is vesztesei leszünk.
Néhány hete furcsa videóval sokkolta az embereket a német katasztrófavédelem, melynek főszereplője mécsessel fűtött. Működhet-e a dolog? A választ az alábbi videóból tudhatjuk meg.
Némelyek szerint nem létezik a gyermekeket célzó szexuális lobbi. Erre ismét rácáfolt a valóság - Magyarországon.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

Idén is megszervezte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a „TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akciót, ami hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési akciója.
A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége 2021-ben is meghirdeti az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat, ráadásul két kategóriában.
Az idén épp negyven éve átadott, a Mátyás-templommal szemben lévő egykori diplomataházat a nemzeti bankhoz kötődő alapítvány építi át.


A hajhullás a 30-50 közötti férfiak 30%-át érinti, efelett az arány 50%-ra nő. Nem lehet csupán néhány kenc segítségével háborút viselni. Legyőzéséhez bizony műtétre van szükség, már amennyiben nem tudunk beletörődni a hajhullásba. Nézzük, mi történik a műtét során. (x)

A magyar szív örökre befogadta és intézményesítette a vajazó kést, mint univerzális eszközt, azonban a ház körüli teendőkre azért vannak ma már jobb, használhatóbb alternatívák.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech