Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

A Menedzserek Országos Szövetsége megtartotta idei első sajtótájékoztatóját. Az esemény apropója az volt, hogy a szövetség megújult arculattal, új műsorral és programokkal jelentkezik.

A programon részt vett: Szirmák Botond - Menedzserszövetség elnök, Boros Péter – Menedzserszövetség elnökségi tag, Buday Kollárik Tímea – Menedzserszövetség ügyvezető, Magony Szilvia – Menedzserszövetség operatív vezető, Rasztovits Dávid – Menedzserszövetség digitális felületekért felelős vezető. Az esemény díszvendége volt: Bojár Gábor – a Graphisoft szoftverfejlesztő cég, a Graphisoft Park és az Aquincumi Technológiai Intézet alapítója valamint Bombera Krisztina – televíziós műsorvezető, riporter.

Menedzserszövetség ügyvezetésének megújulása

A nagy sikerű 25. Jubileumi Év Menedzsere Díjátadó Gálát követően a Menedzserszövetség Elnöksége elfogadta a 2019/2020-ra vonatkozó stratégiai tervet és a Szövetség megújult arculatát! A fejlesztések végrehajtására vonatkozó első lépésként Buday Kollárik Tímea ügyvezető mellett megújították az ügyvezetés operatív működését is, mely az alábbi munkatársakkal bővült: Magony Szilvia operatív vezető, Dull Emese operatív vezetői asszisztens, Rasztovits Dávid Norbert, digitális felületekért felelős vezető, Győri Eszter ügyvezetői asszisztens és Dalnoki Mónika pénzügyes.

 
26. Év Menedzsere Díjátadó Gála tervei
Új időpont - Új helyszín
2020. Március 7. - Várkert Bazár

A Menedzserszövetség a 26. Év Menedzsere díj, a 20. Év Fiatal Menedzsere díj, az 5. Életműdíj, a 3. Volkswagennel közös Kék Innovációs Különdíj és a 2. Menedzserek a Társadalomért Különdíj mellett első alkalommal adja majd át a Legsikeresebb Női Menedzser és a Jövő Menedzsere Különdíjakat.

Menedzserszövetség arculati megújulása

A jubileumi esemény arculatának megújulásának nagy sikerét követően a 2020-ban 30 éves Szövetség teljes arculati megújítása mellett döntött az elnökség. Az arculati megújulás többek között új logót és új weboldalt eredményezett. (www.menedzserek.hu) Szirmák Botond a Menedzserszövetség elnöke kiemelte, hogy a Szövetség életében a digitalizáció, valamint a fiatal generáció elérése különös fontosságú, éppen ezért a Szövetség 2019-2020 években további új programok és események bevezetését tervezi.

CEC EUROPEAN MANAGERS
Az Európai Menedzserek Szövetsége 2019. Május 20-i belgrádi ülésén hivatalosan is elfogadta a Menedzserek Országos Szövetségének tagi jelentkezését, így a CEC European Managers teljes jogú tagja lett a Menedzserszövetség.

Jövő Menedzsere Program

A Menedzserszövetség, 2020. Március 7-én megrendezésre kerülő 26. Év Menedzsere Díjátadó Gála eseményen új kategóriaként, a Jövő Menedzsere Díj átadását tervezi. Ezzel párhuzamosan célként tűzte ki egy, a Szövetség által koordinált mentor program életre hívását. Miután a Jövő Menedzsere Díjhoz rendkívül jól illeszthető a Mentor Program, illetve a két program erősíti egymást, ezért a két kezdeményezést közös platformon kezeli a Szövetség.

Koncepció: A Mentor Program elsődleges célja a vezetői tudás és tapasztalatok megosztása személyes beszélgetések során, olyan 30 év alatti fiatal vezetőkkel, akik fejlődni és tanulni szeretnének Magyarország kiemelkedő és elismert top menedzsereitől. A koncepció megalkotásánál a nemzetközi trendeket és a realitást vettük figyelembe, melyek megfelelő kiindulópontként szolgáltak a program kialakításával kapcsolatban. A programba Szövetségi tagok és külsős vezetők is jelentkezhetnek. A kurzus hatszor két óra beszélgetést és képzést foglal magában személyes vagy online kurzus formájában.

Business Menü

A Menedzserek Országos Szövetsége új műsorformátummal jelentkezik Bombera Krisztina műsorvezetésével, mely a Menedzserszövetség és a Volkswagen támogatásával, a Dining Guide által ajánlott éttermekben valósul meg. A Business Menü, több mint egy üzleti ebéd!
Értékteremtő siker sztorik, emberi történetek példamutatásról, családról, üzletről, további célokról, ismert cégvezetőkkel. Az első adás helyszínéül a Rosenstein Vendéglő szolgált, a műsor főszereplője Bojár Gábor a Graphisoft szoftverfejlesztő cég, a Graphisoft Park és az Aquincumi Technológiai Intézet alapítója. A teljes adás 2019.május 22.-től tekinthető meg a Szövetség YouTube csatornáján  és Facebook oldalán.

Ossza meg az információt!

Kerületi Újság a Facebookon - Kövessen minket!

A Budapest rovat további hírei

Az első két hét tapasztalatai azt mutatják, hogy hiánypótló műsor a Nemzeti Sporthíradó, amely a világ magyarságának sporteseményeit mutatja be az M1 és a Duna nézőinek – írja szerdai közleményében...
A Szingapúri Nemzeti Egyetem új kutatása szerint a rendszeres teafogyasztók agyi régiói szervezettebb felépítést mutatnak azokéhoz képest, akik nem fogyasztják rendszeresen ezt az italt.
A munkahely és a biztos jövedelem magyar érdek - emelte ki Facebook-posztjában a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős...
A magyarországi erdők értékeit, érdekességeit, az erdész szakma különlegességeit mutatják be azon az ingyenes rendezvényen, amelyet az Agrárminisztérium kezdeményezésére az Országos Erdészeti...
Varázslények - Mesebeli küldetés címmel képzeletbeli kalandra hívja a látogatókat a Magyar Mezőgazdasági Múzeum legújabb, szombattól látogatható kiállítása a Vajdahunyadvárban.
MOM Kulturális Központ, 2019. szeptember 26. csütörtök 19.00
A modern magyar agráriumot mutatja be a 79. OMÉK.
Idén október 11-13. között újra a Városliget ad otthont a 7. Kürtőskalács Fesztiválnak, melyen az édesszájú látogatókat rekordszámú kürtőskalács-készítő stand várja.
Szeptember elején az albérletek többsége már gazdára talált, ugyanakkor nem kell pánikba esnie azoknak az egyetemistáknak, akik lecsúsztak a jó ajánlatokról.
A Müpa a minőség iránti elkötelezettségét fejezi ki azzal, hogy évről évre egy muzsikusnak és egy együttesnek az Évad Művésze és az Évad Együttese címet adományozza. A 2019/20-as szezonban Eötvös...

A címlapról ajánljuk

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

hirdetés

Szolgáltatások Budapesten

Olvasói blogok

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Könyvajánló

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó