Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon.   Click to listen highlighted text! Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon. Powered By GSpeech

Az Europa Capital ingatlanbefektetési alapkezelő és a White Star Real Estate ingatlanfejlesztő partnerségének gyümölcse az a több mint 60 ezer m2 alapterületű üzleti park beruházás, amely a Campona bevásárlóközpont melletti területen épül. A Park22 névre keresztelt üzleti és ipari park elsősorban raktárhelyiségek és irodák kettősét kínálja azoknak a cégeknek, akik városi logisztikát keresnek.

„A Park22 alapötlete nem újdonság az ingatlanpiacon, de Budatétény közelségében nincs másik ilyen logisztikai központ, pedig a város egyik dinamikusan fejlődő kerületéről beszélünk”

– mondja a projekt ügyvezetője, Barabás Krisztián. – „Kevés az olyan ipari park, amely városi logisztikát kínál ennyire közel Budapest központi kerületeihez.”

A Park22 egy három fázisban megvalósuló fejlesztés, az első fázis kész raktárai és irodahelyiségei már 2023 júliusától költözhetők:

„Természetesen, a raktárak és irodák külön is kibérelhetők, de igény esetén az épületek földszintjén az irodákból közvetlen átjárás is biztosított a raktárakhoz. Ez a fizikai kapcsolat megkönnyíti a két terület között a munka folyamatosságát és az adminisztrációt.”

Arra, hogy miért a 22. kerületet választották a projekt megvalósítására így fogalmaz a projekt ügyvezetője:

„A city logisztika megvalósításához kiváló közlekedési lehetőségekre van szükség. A belváros áruellátása Budatétényről rendkívül egyszerű, a Móricz Zsigmond körtér, Újbuda-központ mindössze 20 percre találhatók, de a pesti oldalon a Deák tér is csak fél óra. Közel van a repülőtér, valamint a dolgozók eljutása a munkahelyre is zökkenőmentes. Bérlői parkolókat is biztosítunk, de a 133E busszal a belvárosból fél óra-negyven perc alatt, míg a park bejáratához közeli vasúti megállónak köszönhetően a Déli pályaudvartól 15 perces utazással elérhető a Park22.”

Az elhelyezkedésnek még nagy előnye, hogy az M0-ás körgyűrű, valamint a hazai autópályák is közel találhatók és könnyen megközelíthetők, így az ország távolabbi pontjaira, valamint a szomszédos országokba is megoldott a szállítmányozás.

A Budapest rovat további hírei

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) és az UNESCO támogatásával készült „Sportágak az olimpiai programban” Nemzetközi sportágválasztó enciklopédia 2019-es megjelenése óta több mint 3000 példányban...
Hogyan irányíthatják a vezetők az egyéneket és a szervezeteket napjaink egyre összetettebb munkahelyi kihívásainak világában?
Napjainkban a házépítés rengeteg stresszel és bizonytalansággal jár, így egyre népszerűbb választás a generálkivitelezés Pest megye és az egész ország területén. Minek is köszönhető, hogy a...
Korábban jöhet a postás februárban az emelt összegű 13. havi nyugdíjjal – jelentette be Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a kormány Facebook-oldalára feltöltött videóban.
Esős, rossz időjárási körülmények közt, a lakótelepi lakása ablakából vezette ki a hosszabbítót, amellyel a parkolóban álló autóját töltötte egy III. kerületi lakos.
Február 1-től 17,5 százalékra emeljük a Babakötvény éves kamatát – jelentette be közösségi oldalán Varga Mihály pénzügyminiszter.
Már magyarul is kapható a Mi című kötet.
Ritkaság, hogy egy jazzt és progresszív rockot ötvöző anyag manapság ilyen szintű érdeklődést generáljon a fiatal generáció körében is.
Egy átlagos áruházi dolgozó havi bére akár a bruttó 400 ezer forintot is meghaladhatja már Magyarországon belépés után, ami néhány év után akár a félmillió forintos határt is elérheti.
Legendás musical zeneszerzőkkel, színészekkel és egy dal ősbemutatójával várnak!

A címlapról

Csapadékos, szeles idő jön pénteken. Az északi, északkeleti tájakon...
Évtizedek óta újságok, különféle nyomdai termékek az életünk.
Elindult a Baross Gábor újraiparosítási hitelprogram – közölte a...
Világszinten minden hetedik gyermeket érinti a depresszió vagy a...
Elindult a Budapesti Mobilitási Terv (BMT) társadalmi egyeztetése...
Korábban jöhet a postás februárban az emelt összegű 13. havi...

Könyvajánló

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) és az UNESCO támogatásával készült „Sportágak az olimpiai programban” Nemzetközi sportágválasztó enciklopédia 2019-es megjelenése óta több mint 3000 példányban jutott el iskolákba.
Hogyan irányíthatják a vezetők az egyéneket és a szervezeteket napjaink egyre összetettebb munkahelyi kihívásainak világában?
Már magyarul is kapható a Mi című kötet.
Japán-Magyar kapcsolattörténet 1869-1913 (E-book)

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Csütörtök este 6 óra, munka utáni bevásárlás, hatalmas sorok a kőbányai Sibrik Lidlben.
Átfógó, a teljes lakosságot célzó pénztárosképzést indítottak a kiskereskedelmi láncok Magyarországon.
Az első Samsung készülékem. Nem biztos, hogy a következő is ez a márka lesz.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

A Milestone Intézet idén is tanulmányi ösztöndíjat hirdet különösen rászoruló és/vagy roma tehetségek számára.
A Pál Apostol Iskolásokért Alapítvány ( adószáma : 18154829-1-42) a 2021 évi SZJA 1 %-os adófelajánlások alapján 1,574,815 forint támogatást kapott folyó évben.
Az Árpád DSE kick-box szakosztálya szeptember 1-től várja a sportolni vágyókat.


A hajhullás a 30-50 közötti férfiak 30%-át érinti, efelett az arány 50%-ra nő. Nem lehet csupán néhány kenc segítségével háborút viselni. Legyőzéséhez bizony műtétre van szükség, már amennyiben nem tudunk beletörődni a hajhullásba. Nézzük, mi történik a műtét során. (x)

A magyar szív örökre befogadta és intézményesítette a vajazó kést, mint univerzális eszközt, azonban a ház körüli teendőkre azért vannak ma már jobb, használhatóbb alternatívák.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech