Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon.   Click to listen highlighted text! Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon. Powered By GSpeech

Ságodi Hajni és nővére, Horváth Ria egyedülálló könyvekkel jelentek meg a piacon.

A kamaszoknak szóló kiadványok önismereti és személyiségfejlesztő témáit a coaching módszereivel és az agykutatás legújabb felfedezéseit felhasználva írták meg két korosztálynak: az Első ÉN térKÉPem kötetet 10 éves kortól ajánlják, Az ÉN térKÉPem pedig 16 éven felülieknek szól.

Hajni Hollandiában él nemzetközileg elismert, diplomás coach és szervezetfejlesztő, Ria évtizedek óta tanít és tréningeket, workshopokat, táborokat tart kamaszoknak, fiataloknak. Ketten együtt a Covid miatti lezárások időszakában ültek össze megírni egy olyan könyvet, amihez hasonló magyarul nem létezik, de még a nemzetközi piacon sem elérhető. Az ötletet Ria tapasztalatai adták, aki testközelből ismeri a kamaszok problémáit, kérdéseit, és azt tapasztalta, hogy a módszerei beválnak: a rossz jegyek javulnak, a családi kapcsolatok rendeződnek. Két éve már írt egy könyvet 5öst érő tanulási 5letek címmel a tanulási módszerekről, most viszont abban segíti a fiatalokat, hogy saját életüket, személyiségüket fejlesszék: megismerjék, megszeressék magukat, több önbizalmuk és motivációjuk legyen. 

Forrás: divany.hu

 

A címlapról

Budapest fontos célkitűzése a város zöldítése, zöldfelületeinek...
Korábban jöhet a postás februárban az emelt összegű 13. havi...
Február 1-től 17,5 százalékra emeljük a Babakötvény éves kamatát –...
Ismét megrendezik A népzene ünnepét a Müpában. Február 5-én vasárnap...
A Primark első magyarországi üzlete Budapesten, az Arena Mall...
Az utasforgalom előtt kora délután nyitják meg a két állomást, azt...

Könyvajánló

Már magyarul is kapható a Mi című kötet.
Japán-Magyar kapcsolattörténet 1869-1913 (E-book)
A kötet azoknak a rendhagyó üzeneteknek a lenyomata, amelyek javarészt nyugati liberális véleményformáló személyiségek és egy közép-európai gondolkodó között zajlottak.
Tavaly jelent meg Kozma Lilla Rita hajléktalanokról szóló Utcamesék című könyve, amely idén nyáron, Nagy Zsolt színművész közreműködésével hangoskönyv formájában is napvilágot látott.

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Csütörtök este 6 óra, munka utáni bevásárlás, hatalmas sorok a kőbányai Sibrik Lidlben.
Átfógó, a teljes lakosságot célzó pénztárosképzést indítottak a kiskereskedelmi láncok Magyarországon.
Az első Samsung készülékem. Nem biztos, hogy a következő is ez a márka lesz.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

A Milestone Intézet idén is tanulmányi ösztöndíjat hirdet különösen rászoruló és/vagy roma tehetségek számára.
A Pál Apostol Iskolásokért Alapítvány ( adószáma : 18154829-1-42) a 2021 évi SZJA 1 %-os adófelajánlások alapján 1,574,815 forint támogatást kapott folyó évben.
Az Árpád DSE kick-box szakosztálya szeptember 1-től várja a sportolni vágyókat.


A hajhullás a 30-50 közötti férfiak 30%-át érinti, efelett az arány 50%-ra nő. Nem lehet csupán néhány kenc segítségével háborút viselni. Legyőzéséhez bizony műtétre van szükség, már amennyiben nem tudunk beletörődni a hajhullásba. Nézzük, mi történik a műtét során. (x)

A magyar szív örökre befogadta és intézményesítette a vajazó kést, mint univerzális eszközt, azonban a ház körüli teendőkre azért vannak ma már jobb, használhatóbb alternatívák.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech