Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon.   Click to listen highlighted text! Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon. Powered By GSpeech

Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

Csatlakozott a Díjnet Zrt. rendszeréhez az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.). 16 ezer NHKV ügyfél már elektronikusan kapja júliusi számláját.

A 2021. július hónapban kiállított hulladékgazdálkodási közszolgáltatás díjszámlát pár kattintással fizethetik azok az ügyfelek, akik az elmúlt hónapban jelezték elektronikus számla iránti igényüket a  Díjnet felületén. Ez idáig több mint 16 ezer ügyfél élt ezzel a lehetőséggel, így ők az elmúlt negyedéves  időszakra vonatkozó hulladékgazdálkodási közszolgáltatási számlájukat - amelyről a napokban kapnak  értesítőt - már a Díjnetes fiókjukba fogadhatják, illetve azon keresztül ki is egyenlíthetik.  

Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) a közelmúltban  csatlakozott a Díjnet rendszeréhez. Az elektronikus számla (e-számla) kényelmi szolgáltatása, az NHKV  Zrt. megközelítőleg 3,1 millió ügyfele számára 2021 júniusa óta elérhető és egy egyszerű regisztrációval  igényelhető. 

A Díjnet Zrt. az NHKV Zrt. csatlakozásával a folyamatos ügyféligényeknek tett eleget – közölte Schiszler  János. A Díjnet Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy az eddigi felmérések, valamint a Díjnet  ügyfélszolgálatára beérkező igények is azt támasztották alá, hogy az ügyfelek a közüzemi és egyéb  számlák mellett a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjat is örömmel fizetik egy helyen, a Díjnet  felületén. Az NHKV Zrt. csatlakozásával egy újabb meghatározó, országos közszolgáltató e számlakezelését tudjuk biztosítani, így rengeteg háztartás online számla fogadása és fizetése válik  gördülékenyebbé, gyorsabbá, átláthatóbbá

A regisztráció könnyen és hamar elvégezhető a https://www.dijnet.hu oldalon. Az e-számla  kiegyenlítése biztonságos és egyszerű.  

A Díjneten elérhető az országos lefedettségű áram és gázszolgáltató, illetve több regionális közüzemi  szolgáltató is, a regisztrált ügyfélszám pedig meghaladja a 820.000 főt. A regionális szolgálatók számára  is igen kedvező, hogy az ügyfelek már jól ismerik a rendszert, és értékelik azt a kényelmet, hogy minden  számlájukat egy helyen kezelhetik, így az ügyfelek jelentős része egyszerűen tér át az elektronikus  számlakezelésre. A közmű és egyéb szolgáltatók számára az együttműködés további előnye, hogy ezzel  a lehetőséggel egyszerre fokozható az ügyfélélmény és a fizetési hajlandóság is. 

A Díjnet rendszerét az is kedveltté teszi, hogy az ügyfelek az e-számla Díjnetbe érkezését követően a  regisztrált e-mail címre értesítést kapnak az elkészült számláról, amelyet megtekinthetnek és  letölthetnek a Díjnet rendszeréből. Ezt követően a Díjnet felületén azonnali bankkártyás fizetéssel,  iCsekk mobilapplikációval, internetbankon (CIB) keresztül, illetve átutalással, csoportos beszedési  megbízással egyenlíthetik ki a Díjnet fiókjukba érkező elektronikus számláikat. A számlák kiegyenlítése így nemcsak biztonságos, de könnyen is igazolható, hiszen nem kell a befizetést igazoló csekkeket külön  megőrizni: online pillanatok alatt lekérdezhetőek a korábbi befizetések, valamint a bankszámlakivonat  is igazolásul szolgál. 

Az elektronikus számla használatával jelentősen csökkenthető a környezetterhelés, megelőzhető a  hulladékképződés és a károsanyag-kibocsátás, papír alapú számlák kiküldésére sincs többé szükség. 

Háttérinformációk az NHKV Zrt.-ről 

Az NHKV Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zártkörűen Működő  Részvénytársaság elsődlegesen a magyarországi hulladékgazdálkodási közszolgáltatás területileg  optimalizált és szolgáltatási színvonalában egységes rendszerét hivatott kialakítani és fejleszteni,  hosszútávon fenntartható finanszírozási rendszer és ágazati működés megvalósításával. Mint  koordináló szervezetnek, kiemelt feladata a közszolgáltatási díj beszedése, illetve a közszolgáltatóknak  járó szolgáltatási díj meghatározása és megfizetése.  

Háttérinformációk a Díjnet Zrt.-ről  

A Díjnet Zrt. Magyarország vezető független e-számlakezelési szolgáltatója. A Magyar Posta  tulajdonában álló társaság ingyenes szolgáltatás keretében egyetlen felületen teszi lehetővé különböző  közüzemi, telekommunikációs, biztosítási szolgáltatók, valamint távfelügyeleti cég ügyfeleinek, hogy  számláikat elektronikus formában tekintsék meg, illetve egyenlítsék ki, továbbá lehetőséget biztosít  közös költségek rendezésére, és akár adomány nyújtására a csatlakozott szervezetek számára. A  rendszer emellett lehetőséget biztosít számlakibocsátókkal való kapcsolattartásra, észrevételek,  reklamációk jelzésére, valamint egyes szolgáltatók esetében mérőállás-bejelentésre is. A Díjnethez  csatlakozott számlakibocsátók száma jelenleg 33, a felületen (www.dijnet.hu) a legnagyobb fővárosi  közüzemek mellett jelen vannak országos közüzemi, illetve telekommunikációs szolgáltatók és  biztosítók, továbbá regionális közműszolgáltatók is. A Díjnet regisztrált ügyfeleinek száma jelenleg  meghaladja a 820.000 ezret. A Díjnet indulása óta több mint 65 millió darab számlát kaptak a  felhasználók a rendszeren keresztül, a 2007 óta kifizetett számlaösszeg pedig megközelíti a 300 milliárd  forintot.

A Budapest rovat további hírei

Az M3-as metró rekonstrukciója az utolsó fázisába érkezett, 2023 tavaszától már a teljes vonalon szerelvények közlekednek majd.
A fájdalom vagy a fáradtság nem lehet kifogás a mozgás ellen
Intelligens dugódíjat vezetne be Kanász-Nagy Máté.
Megjelent az írónő második könyve.
Fejes Krisztina saját élettörténete a példa rá: minden helyzetből van kiút.
A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos arra kérte a nagycsaládosokat, hogy a kormányhivatalokban igényeljék a rezsicsökkentés által számukra biztosított további gázárkedvezményt,...
Az emberi gondolkodás titkainak a nyomában
Milánó a biohulladék megfelelő begyűjtésének területén utat mutat számos ország számára.
A Müpa gondoskodik arról, hogy a közönségnek a nyári programszünet alatt se kelljen nélkülöznie az igazán üdítő kulturális élményeket.
Amióta a kormány bejelentette, hogy alapjában változtatja meg a rezsicsökkentés után fizetendő energiaárakat, szinte minden magyar család azon gondolkodik, miként tud majd az áram- és...

A címlapról

Hitelmoratórium és kamattámogatott hitel is segíti az aszály...
Az M3-as metró rekonstrukciója az utolsó fázisába érkezett, 2023...
Intelligens dugódíjat vezetne be Kanász-Nagy Máté.
Budapest közösségi költségvetési programjának szavazása 2022....
A jövőben is igénybe vehetik a rezsicsökkentést a hazai...
A tavalyi közel kétmillió látogatónál is több résztvevőre számítanak...

Könyvajánló

Megjelent az írónő második könyve.
Fejes Krisztina saját élettörténete a példa rá: minden helyzetből van kiút.
Az emberi gondolkodás titkainak a nyomában
Nyáron kevés jobb érzés van attól, mint elnyúlni valahol a vízparton, a napernyő alatt, elővenni egy jó könyvet és csak falni a betűket. Sokaknak ez az igazi feltöltődés, a nagybetűs PIHENÉS.

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Egy nő először mentálisan, majd fizikailag hagyja el a férfit. A Világ szerintem blog írása.
Városban élünk. Vannak, akik figyelembe veszik az ezzel járó szabályokat, amik az együttélést szolgálják.
Értem én, hogy Putyint büntetni akarjuk. De biztos, hogy így kell?

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

Idén is megszervezte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a „TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akciót, ami hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési akciója.
A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége 2021-ben is meghirdeti az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat, ráadásul két kategóriában.
Az idén épp negyven éve átadott, a Mátyás-templommal szemben lévő egykori diplomataházat a nemzeti bankhoz kötődő alapítvány építi át.


A hajhullás a 30-50 közötti férfiak 30%-át érinti, efelett az arány 50%-ra nő. Nem lehet csupán néhány kenc segítségével háborút viselni. Legyőzéséhez bizony műtétre van szükség, már amennyiben nem tudunk beletörődni a hajhullásba. Nézzük, mi történik a műtét során. (x)

A magyar szív örökre befogadta és intézményesítette a vajazó kést, mint univerzális eszközt, azonban a ház körüli teendőkre azért vannak ma már jobb, használhatóbb alternatívák.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech