Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon.   Click to listen highlighted text! Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon. Powered By GSpeech

Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

hirdetés

A jelenlegi helyzetben mindenhol korlátozásokra kell számítanunk, szerencsére Budaörs közel van a fővároshoz, amely előnyt jelent az ingázóknak, nem beszélve a kiváló tömegközlekedési hálózatról.

Egy kiadó lakás a településen olyan 2000-3000 forint/ négyzetméter/hó áron kerül kiadásra. Egy 70-80 nm2-es lakás tehát nagyjából 180.000 ezer forint havonta. Természetesen kisebb albérleteket olcsóbban is találhatunk.

Budapest vonzáskörzetében

Aki Budaörsön lakik és Pesten dolgozik, annak alig 10-12 km távolság, vagyis 30-40 percet kell utaznia, hiszen a 11. kerület (Kelenföld és Gazdagrét) közel, a Móricz Zsigmond körtérről pedig gyorsan beérünk a belvárosba és onnan szintén könnyen eljutunk Budaörsre. Nem beszélve arról, hogy a településhez közel található az IKEA, a Dechatlon és a Biatorbágyi Premier Outlet Center.

Kiadó szoba tekintetében a városban már 4000 Ft/négyzetméter áron bérelhetünk 15 négyzetméteres szobát (60.000 Ft/hó) ebben ugyan nincs még benne a rezsi, viszont - ahogy a kiadoszobabudapest.hu is utal rá – a budapesti lakásokkal (Global Best Property Zrt.) egyezik meg a kínálat. Azonban ennél olcsóbb kiadó szobára szintén van esély, csakhogy a vidéken oly kedvelt foglalómentesség már nincs, a tulajdonosok legalább 1 havi kaucióval szeretik kiadni az ingatlant.

A főváros 11. kerületében 30 – 50.000 Ft között mozognak az 50nm2-es szobák, a rezsiköltség pedig 15-20 ezer forint. Ha jól megnézzük, láthatjuk, hogy Budaörsön drágább a kínálat, ez nagymértékben Budapest közelségével magyarázható. Mindezek mellett országosan csökkentek – olyan 20-30%-kal – a kiadó albérletek árai, függetlenül attól, hol találhatók. Észrevehetjük, hogy még mindig jelentős, melyik megyében vagy frekventált Budapesti kerületben található a teljes lakás vagy szoba. Pest megye pedig igen népszerű és - ahogy korábban említettük, - számos ismert vállalkozás székhelye található itt.

Mi várható a koronavírus után?

Áremelkedés, amely nagymértékben befolyásolhatja az albérletpiacot, egy biztos, a jelenlegi olcsónak mondható kiadó szobák drágábbak lesznek. A településen és vonzáskörzetében nagyjából a Budapesten megszokott kínálattal és árakkal találkozhatunk. Aztán majd eldönthetjük, hogy mennyire érdemes ingázni a két város között, vagy az lesz a legjobb, ha közel a budaörsi munkahelyünkhöz lakunk, most még „trendi” a home office, de remélhetőleg ez nem lesz hosszútávú.

Mindezek mellett pedig érdemes befektetni új építésű ingatlanokba, pont a Budapesthez való közelség miatt, amelyet a későbbiekben jó áron és könnyen kiadhatunk, legyen az szoba vagy teljes lakás. Összességében remélhetjük, hogy a vírus után nagyon gyors fellendülés következik, ami hatással lesz az ingatlanpiacra. (x)

A Budapest rovat további hírei

2022-ben immár tizennégy éve annak, hogy a Müpa először mutatta be Fischer Ádám karmester és a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és Énekkara közreműködésével eddigi legnagyszabásúbb, négy estén át...
A BKV eddig már jól bevált hagyományait követve – egy élőzenei koncertnek helyet adva – ismét zenével kedveskedik az M4 utasainak.
Emlékeink 65 címmel készül jubileumi gálaműsorra a Duna Művészegyüttes a Nemzeti Táncszínházban május 18-án, ahol meglepetés vendégekkel idézik meg az elmúlt évtizedek legemlékezetesebb pillanatait.
A levegőminőség mérése egyre fontosabb környezetvédelmi kérdés a világ nagyvárosaiban, és nincs ez másként Budapesten sem.
Közel 100 előadóval és több mint 1000 résztvevővel, idén immár hetedik alkalommal rendezik meg május 11-12-én Budapesten a PREGA Konferencia és Kiállítást.
Az intimlézerről mára sokan tudják, hogy megoldás az inkontinencia és a kellemetlen hüvelyszárazság kezelésére, de arról kevesebbet hallani, hogy esztétikai okokból is választják a nők ezt a...
Az ünnepélyes eredményhirdetést pénteken délelőtt tartották a Főpolgármesteri Hivatal udvarán.
Orbán Viktor a közösségi oldalára feltöltött videóban azt mondta: egész Európában nőnek az árak, amelynek elsődleges oka a háború, és amíg a háború nem ér véget, addig az árak emelkednek.
Az alábbi cikk az eseménymenedzser oldalán jelent meg.
Magyarország európai uniós csatlakozásának 18. évfordulója alkalmából ismét különleges, ingyenes, 18 kilométeres futás lesz Budapesten május 8-án.

A címlapról

Budapest Főváros Önkormányzata számára kiemelten fontos a...
2022-ben immár tizennégy éve annak, hogy a Müpa először mutatta be...
A mindenkori kormány leginkább a közúti infrastruktúra...
Az M3 metrófelújítás utolsó szakaszához kapcsolódóan a felszíni...
Távozott hivatalából Áder János.
Május 9-től drasztikusan megemelkedtek a fővárosban a taxis tarfiák:...

Könyvajánló

"Mindenkinek van takargatnivalója. Neked mi? Én nyíltan vállaltam a titkomat, és ha ez az ára annak, hogy akár egyetlen ember életét megmenthetem, akkor megérte."
Domonkos Endre a korábbi Közép- és Kelet-Európával kapcsolatos kutatásai alapján írta meg Magyarország gazdaságtörténetét a kiegyezéstől a rendszerváltás utáni időszakig.
Warren C. Sanderson és Sergei Scherbov: Előretekintő élettartam című könyve a népesség idősödését egy új dimenzió beemelésével, az előretekintő, úgynevezett távlati életkor mentén is elemzi.
A dominó a Példabeszédek könyvének 58 bölcs mondását segíti elsajátítani játékos formában.

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Városban élünk. Vannak, akik figyelembe veszik az ezzel járó szabályokat, amik az együttélést szolgálják.
Értem én, hogy Putyint büntetni akarjuk. De biztos, hogy így kell?
Pénteki munkanap, 11:45, az Erste számlák nem elérhetőek Dzsordzsal.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

Idén is megszervezte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a „TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akciót, ami hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési akciója.
A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége 2021-ben is meghirdeti az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat, ráadásul két kategóriában.
Az idén épp negyven éve átadott, a Mátyás-templommal szemben lévő egykori diplomataházat a nemzeti bankhoz kötődő alapítvány építi át.


A hajhullás a 30-50 közötti férfiak 30%-át érinti, efelett az arány 50%-ra nő. Nem lehet csupán néhány kenc segítségével háborút viselni. Legyőzéséhez bizony műtétre van szükség, már amennyiben nem tudunk beletörődni a hajhullásba. Nézzük, mi történik a műtét során. (x)

A magyar szív örökre befogadta és intézményesítette a vajazó kést, mint univerzális eszközt, azonban a ház körüli teendőkre azért vannak ma már jobb, használhatóbb alternatívák.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech