Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon.   Click to listen highlighted text! Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon. Powered By GSpeech

Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

hirdetés

2021. január 1-jén lépett érvénybe a kormány új támogatási akciója, amellyel a gyermeket nevelő családok otthonteremtését segítik.

Az otthonfelújítási támogatás néven híressé vált kezdeményezést 2022. december 31-ig vehetik igénybe a családok.

Lássuk, milyen berendezéseket és készülékeket lehet beszerezni a felújításhoz csupán néhány munkanapos kiszállítási idővel a Kazán WebShop online épületgépészeti webáruház kínálatából!

Először is, tisztázzuk, hogy milyen munkafolyamatokra lehet felhasználni az otthonfelújítási támogatást. A Kormányrendelet 6. §-a sorolja fel azokat a tevékenységeket, amelyek közül összegyűjtöttük kifejezetten azokat, amelyek épületgépészeti teendőket sorolnak fel:

 • Víz-, csatorna-, elektromos-, gáz-közműszolgáltatás bevezetése, illetve belsőhálózatának kiépítése vagy cseréje
 • Fürdőhelyiség, illetve WC létesítése olyan lakásban, amely nem rendelkezik ilyen helyiséggel
 • Fűtési rendszer kialakítása, korszerűsítése vagy elemeinek cseréje, ideértve a megújuló energiaforrások alkalmazását (napkollektor, napelemes-, hőszivattyús rendszer telepítése, cseréje)
 • Égéstermék-elvezető építése, korszerűsítése
 • Klímaberendezés beépítése, cseréje
 • Villanykapcsolók és -dugaljak kialakítása és cseréje
 • Lámpák, világítótestek cseréje, beépítése
 • Szabályozott szellőzési rendszer kialakítása, korszerűsítése vagy elemeinek cseréje
 • Szennyvíz tisztítására és elhelyezésére szolgáló egyedi szennyvízkezelő berendezés telepítése, vagy cseréje
 • Lakással azonos ingatlan-nyilvántartási helyrajzi számon található épület, nem lakás céljára szolgáló helyiség (így különösen: nyári konyha, mosókonyha) felújítása
 • Használati melegvíz rendszer kialakítása, korszerűsítése vagy elemeinek cseréje, ideértve a megújuló energiaforrások alkalmazását is.

A Kazán WebShopról kiváló minőségű termékeket rendelhet meg a felújítási munkálatokhoz, lássuk, hogy melyek a legfontosabb kategóriák, amelyekben a KWS kínálata kiemelkedő!

Fűtési rendszerek, kazánok

Elsősorban az óriási gáz- valamint elektromos kazán kínálata miatt éri meg ellátogatni a Kazán WebShopra. A legmegbízhatóbb márkák kondenzációs, kéményes és elektromos kazánjai kaphatók az online áruházban, valamint hőközpontok is elérhetők a felhozatalban.

Olyan kiegészítő termékek is helyet kaptak a Kazán WebShopon, mint konvektorok, radiátorok, törölközőszárító radiátorok és elektromos konvektorok – így bárki megtalálhatja az elképzeléseinek megfelelő, modern fűtési megoldást.

Emellett hatalmas csaptelep felhozatala is figyelemre méltó a webshopnak. Ravak, Mofém, Kludi, Hansgrohe és Grohe csaptelepek házhoz rendelhetők – akár nagy mennyiségben is.

Valamint ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a webshop támogatja a megújuló energiaforrásokat is, amelyekre szintén felhasználható az otthonfelújítási támogatás: 2022. december 31-ig napelemes rendszerre és hőszivattyúra is kedvezményesen ruházhat be a Kazán WebShop segítségével. (x)

A Budapest rovat további hírei

2022-ben immár tizennégy éve annak, hogy a Müpa először mutatta be Fischer Ádám karmester és a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és Énekkara közreműködésével eddigi legnagyszabásúbb, négy estén át...
A BKV eddig már jól bevált hagyományait követve – egy élőzenei koncertnek helyet adva – ismét zenével kedveskedik az M4 utasainak.
Emlékeink 65 címmel készül jubileumi gálaműsorra a Duna Művészegyüttes a Nemzeti Táncszínházban május 18-án, ahol meglepetés vendégekkel idézik meg az elmúlt évtizedek legemlékezetesebb pillanatait.
A levegőminőség mérése egyre fontosabb környezetvédelmi kérdés a világ nagyvárosaiban, és nincs ez másként Budapesten sem.
Közel 100 előadóval és több mint 1000 résztvevővel, idén immár hetedik alkalommal rendezik meg május 11-12-én Budapesten a PREGA Konferencia és Kiállítást.
Az intimlézerről mára sokan tudják, hogy megoldás az inkontinencia és a kellemetlen hüvelyszárazság kezelésére, de arról kevesebbet hallani, hogy esztétikai okokból is választják a nők ezt a...
Az ünnepélyes eredményhirdetést pénteken délelőtt tartották a Főpolgármesteri Hivatal udvarán.
Orbán Viktor a közösségi oldalára feltöltött videóban azt mondta: egész Európában nőnek az árak, amelynek elsődleges oka a háború, és amíg a háború nem ér véget, addig az árak emelkednek.
Az alábbi cikk az eseménymenedzser oldalán jelent meg.
Magyarország európai uniós csatlakozásának 18. évfordulója alkalmából ismét különleges, ingyenes, 18 kilométeres futás lesz Budapesten május 8-án.

A címlapról

Budapest Főváros Önkormányzata számára kiemelten fontos a...
2022-ben immár tizennégy éve annak, hogy a Müpa először mutatta be...
A mindenkori kormány leginkább a közúti infrastruktúra...
Az M3 metrófelújítás utolsó szakaszához kapcsolódóan a felszíni...
Távozott hivatalából Áder János.
Május 9-től drasztikusan megemelkedtek a fővárosban a taxis tarfiák:...

Könyvajánló

"Mindenkinek van takargatnivalója. Neked mi? Én nyíltan vállaltam a titkomat, és ha ez az ára annak, hogy akár egyetlen ember életét megmenthetem, akkor megérte."
Domonkos Endre a korábbi Közép- és Kelet-Európával kapcsolatos kutatásai alapján írta meg Magyarország gazdaságtörténetét a kiegyezéstől a rendszerváltás utáni időszakig.
Warren C. Sanderson és Sergei Scherbov: Előretekintő élettartam című könyve a népesség idősödését egy új dimenzió beemelésével, az előretekintő, úgynevezett távlati életkor mentén is elemzi.
A dominó a Példabeszédek könyvének 58 bölcs mondását segíti elsajátítani játékos formában.

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Városban élünk. Vannak, akik figyelembe veszik az ezzel járó szabályokat, amik az együttélést szolgálják.
Értem én, hogy Putyint büntetni akarjuk. De biztos, hogy így kell?
Pénteki munkanap, 11:45, az Erste számlák nem elérhetőek Dzsordzsal.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

Idén is megszervezte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a „TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akciót, ami hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési akciója.
A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége 2021-ben is meghirdeti az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat, ráadásul két kategóriában.
Az idén épp negyven éve átadott, a Mátyás-templommal szemben lévő egykori diplomataházat a nemzeti bankhoz kötődő alapítvány építi át.


A hajhullás a 30-50 közötti férfiak 30%-át érinti, efelett az arány 50%-ra nő. Nem lehet csupán néhány kenc segítségével háborút viselni. Legyőzéséhez bizony műtétre van szükség, már amennyiben nem tudunk beletörődni a hajhullásba. Nézzük, mi történik a műtét során. (x)

A magyar szív örökre befogadta és intézményesítette a vajazó kést, mint univerzális eszközt, azonban a ház körüli teendőkre azért vannak ma már jobb, használhatóbb alternatívák.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech