Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon.   Click to listen highlighted text! Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon. Powered By GSpeech

Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

Az Újbudai Kulturális Intézet (KULTI) Kelenvölgyi Közösségi Házában 2015 januárjától új színházi programsorozatot indít 11EST elnevezéssel. Határidő: 2014. december 05.

A 2015-ös műsorterv kialakításához az intézet várja infrastruktúrával nem rendelkező, magas művészeti színvonalon működő független színházak és társulatok jelentkezését, valamint olyan civilek közreműködésével létrejövő színházi produkciók nevezését, amelyek a játszók közösségi életéből merítenek inspirációt, és az együttjátszás öröméből születnek. A szervezők a 11EST színházi program keretein belül tizenegy alkotóműhelynek adnak lehetőséget a bemutatkozásra.

A KULTI a kiválasztott produkciók számára teret, megfelelő színháztechnikai feltételeket, szakmai és infrastrukturális segítséget biztosít ahhoz, hogy bemutathassák előadásaikat. Az előadást szerepelteti honlapján és programmagazinjában, közösségi oldalán, hírlevelében és szóróanyagain, valamint szakmai kapcsolatai révén sajtó-és média megjelenést biztosít. A társulat részére tiszteletdíjat biztosít az előadás jegybevételéből 70% (Társulat) 30% (KULTI) megoszlás szerint, valamint vállalja a jegyértékesítést is. Az előadásokról és a próbákról fotókat készít. A nézőszám alapján a legsikeresebb előadások alkotóival hosszú távú együttműködési lehetőséget ajánl fel. A bírálati szempontok között szerepel a művészi minőség, referenciák, szakmai múlt, megvalósíthatóság, valamint a pályázó(k) közönségszervezési hajlandósága.

A zsűri tagjai: 

Preisinger Éva, a KULTI igazgatója,Köllő Miklós, színházi szakember, a KULTI művészeti vezetője,Farkas Róbert, a Kelenvölgyi Közösségi Ház szakmai referense ésTóth János Gergely, színész, rendező.

Pályázni a http://ujbudakulti.hu/11-est.html internetes oldalon található jelentkezési adatlap hiánytalan kitöltésével és határidőre történő beküldésével lehet. 

Az adatlapokat első sorban e-mailben ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) várjuk, de személyesen is leadhatók a KULTI - Kelenvölgyi Közösségi Házban (1116 Budapest, Kardhegy utca 2.)

Határidő: 2014. december 05.

Budapesti Művelődési Központ

Forrás

A Budapest rovat további hírei

Az M3-as metró rekonstrukciója az utolsó fázisába érkezett, 2023 tavaszától már a teljes vonalon szerelvények közlekednek majd.
A fájdalom vagy a fáradtság nem lehet kifogás a mozgás ellen
Intelligens dugódíjat vezetne be Kanász-Nagy Máté.
Megjelent az írónő második könyve.
Fejes Krisztina saját élettörténete a példa rá: minden helyzetből van kiút.
A rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos arra kérte a nagycsaládosokat, hogy a kormányhivatalokban igényeljék a rezsicsökkentés által számukra biztosított további gázárkedvezményt,...
Az emberi gondolkodás titkainak a nyomában
Milánó a biohulladék megfelelő begyűjtésének területén utat mutat számos ország számára.
A Müpa gondoskodik arról, hogy a közönségnek a nyári programszünet alatt se kelljen nélkülöznie az igazán üdítő kulturális élményeket.
Amióta a kormány bejelentette, hogy alapjában változtatja meg a rezsicsökkentés után fizetendő energiaárakat, szinte minden magyar család azon gondolkodik, miként tud majd az áram- és...

A címlapról

Az M3-as metró rekonstrukciója az utolsó fázisába érkezett, 2023...
Intelligens dugódíjat vezetne be Kanász-Nagy Máté.
Budapest közösségi költségvetési programjának szavazása 2022....
A jövőben is igénybe vehetik a rezsicsökkentést a hazai...
A tavalyi közel kétmillió látogatónál is több résztvevőre számítanak...
Minden nehézség és árnövekedés ellenére továbbra is ingyenesen és...

Könyvajánló

Megjelent az írónő második könyve.
Fejes Krisztina saját élettörténete a példa rá: minden helyzetből van kiút.
Az emberi gondolkodás titkainak a nyomában
Nyáron kevés jobb érzés van attól, mint elnyúlni valahol a vízparton, a napernyő alatt, elővenni egy jó könyvet és csak falni a betűket. Sokaknak ez az igazi feltöltődés, a nagybetűs PIHENÉS.

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Egy nő először mentálisan, majd fizikailag hagyja el a férfit. A Világ szerintem blog írása.
Városban élünk. Vannak, akik figyelembe veszik az ezzel járó szabályokat, amik az együttélést szolgálják.
Értem én, hogy Putyint büntetni akarjuk. De biztos, hogy így kell?

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

Idén is megszervezte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a „TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akciót, ami hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési akciója.
A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége 2021-ben is meghirdeti az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat, ráadásul két kategóriában.
Az idén épp negyven éve átadott, a Mátyás-templommal szemben lévő egykori diplomataházat a nemzeti bankhoz kötődő alapítvány építi át.


A hajhullás a 30-50 közötti férfiak 30%-át érinti, efelett az arány 50%-ra nő. Nem lehet csupán néhány kenc segítségével háborút viselni. Legyőzéséhez bizony műtétre van szükség, már amennyiben nem tudunk beletörődni a hajhullásba. Nézzük, mi történik a műtét során. (x)

A magyar szív örökre befogadta és intézményesítette a vajazó kést, mint univerzális eszközt, azonban a ház körüli teendőkre azért vannak ma már jobb, használhatóbb alternatívák.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech