Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon.   Click to listen highlighted text! Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon. Powered By GSpeech

Szombaton az Ipswich Town vezetőedzője, a Manchester United egykori legendás ír játékosa, Roy Keane a helyszínen nézte meg a Honvéd-Debrecen magyar bajnokit, s bár nagy várakozásokkal érkezett Budapestre, felettébb keserű szájízzel távozott.

A mérkőzést 1-0-ra megnyerte a Loki, s mivel az Újpest kikapott, már öt ponttal vezeti a tabellát, azaz nagy valószínűséggel a magyar bajnokcsapat győztes meccsét látta élőben a 37 éves szakember.

Hogy milyen volt az 1500 néző előtt rendezett találkozó színvonala?

"Az első félidő unalmas mezőnyjátékkal telt, a bajnoki címre hajtó vendégek egyáltalán nem iparkodtak, és így nem is sikerült a tavasszal gyenge formában futballozó kispestiek fölé kerekedniük. Szakály gólja után a Honvéd nem tudott veszélyesen játszani, a Debrecen pedig nem is akart, csak tartotta a számára kedvező eredményt" - írtuk szombaton, s a fentiekből talán leszűrhető, hogy nem nagyon vetekedett a kispesti rangadó nívója mondjuk a Chelsea-Liverpool (4-4) BL-negyeddöntőjével.

Rudolfnak tavaly az északírek ellen jobban ment, mint szombaton a Bozsik-stadionban

Keane kiszemeltje az a Rudolf Gergely volt, aki ugyan már megjárta külföldöt (14 éves korától nyolc éven át a francia Nancy csapatában szerepelt, a felnőttek között összesen öt alkalommal), ám 2007 óta a Debrecent erősíti. Olyannyira, hogy Erwin Koeman szövetségi kapitány válogatottjában ő az egyetlen, a kezdőcsapat összeállításakor is figyelembe vett NB I-es játékos.

A holland tréner az [origo]-nak a közelmúltban azt mondta a 24 esztendős támadóról: "A további fejlődése érdekében valóban külföldre kellene igazolnia."

Erre - az Ipswich-mester látogatása legalábbis erre utal - igenis meglenne az esélye Rudolfnak, ám a szombati bajnoki bűnrossz volt, és a Loki-csatár sem tudott kiemelkedni a mezőnyből. Roy Keane a sportnapilapnak azt mondta, nagyon nem tetszett neki, amit a pályán látott, a televíziós összefoglalók szerint meg sem várta a lefújást.

A Budapest rovat további hírei

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) és az UNESCO támogatásával készült „Sportágak az olimpiai programban” Nemzetközi sportágválasztó enciklopédia 2019-es megjelenése óta több mint 3000 példányban...
Hogyan irányíthatják a vezetők az egyéneket és a szervezeteket napjaink egyre összetettebb munkahelyi kihívásainak világában?
Napjainkban a házépítés rengeteg stresszel és bizonytalansággal jár, így egyre népszerűbb választás a generálkivitelezés Pest megye és az egész ország területén. Minek is köszönhető, hogy a...
Korábban jöhet a postás februárban az emelt összegű 13. havi nyugdíjjal – jelentette be Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a kormány Facebook-oldalára feltöltött videóban.
Esős, rossz időjárási körülmények közt, a lakótelepi lakása ablakából vezette ki a hosszabbítót, amellyel a parkolóban álló autóját töltötte egy III. kerületi lakos.
Február 1-től 17,5 százalékra emeljük a Babakötvény éves kamatát – jelentette be közösségi oldalán Varga Mihály pénzügyminiszter.
Már magyarul is kapható a Mi című kötet.
Ritkaság, hogy egy jazzt és progresszív rockot ötvöző anyag manapság ilyen szintű érdeklődést generáljon a fiatal generáció körében is.
Egy átlagos áruházi dolgozó havi bére akár a bruttó 400 ezer forintot is meghaladhatja már Magyarországon belépés után, ami néhány év után akár a félmillió forintos határt is elérheti.
Legendás musical zeneszerzőkkel, színészekkel és egy dal ősbemutatójával várnak!

A címlapról

Csapadékos, szeles idő jön pénteken. Az északi, északkeleti tájakon...
Évtizedek óta újságok, különféle nyomdai termékek az életünk.
Elindult a Baross Gábor újraiparosítási hitelprogram – közölte a...
Világszinten minden hetedik gyermeket érinti a depresszió vagy a...
Elindult a Budapesti Mobilitási Terv (BMT) társadalmi egyeztetése...
Korábban jöhet a postás februárban az emelt összegű 13. havi...

Könyvajánló

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) és az UNESCO támogatásával készült „Sportágak az olimpiai programban” Nemzetközi sportágválasztó enciklopédia 2019-es megjelenése óta több mint 3000 példányban jutott el iskolákba.
Hogyan irányíthatják a vezetők az egyéneket és a szervezeteket napjaink egyre összetettebb munkahelyi kihívásainak világában?
Már magyarul is kapható a Mi című kötet.
Japán-Magyar kapcsolattörténet 1869-1913 (E-book)

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Csütörtök este 6 óra, munka utáni bevásárlás, hatalmas sorok a kőbányai Sibrik Lidlben.
Átfógó, a teljes lakosságot célzó pénztárosképzést indítottak a kiskereskedelmi láncok Magyarországon.
Az első Samsung készülékem. Nem biztos, hogy a következő is ez a márka lesz.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

A Milestone Intézet idén is tanulmányi ösztöndíjat hirdet különösen rászoruló és/vagy roma tehetségek számára.
A Pál Apostol Iskolásokért Alapítvány ( adószáma : 18154829-1-42) a 2021 évi SZJA 1 %-os adófelajánlások alapján 1,574,815 forint támogatást kapott folyó évben.
Az Árpád DSE kick-box szakosztálya szeptember 1-től várja a sportolni vágyókat.


A hajhullás a 30-50 közötti férfiak 30%-át érinti, efelett az arány 50%-ra nő. Nem lehet csupán néhány kenc segítségével háborút viselni. Legyőzéséhez bizony műtétre van szükség, már amennyiben nem tudunk beletörődni a hajhullásba. Nézzük, mi történik a műtét során. (x)

A magyar szív örökre befogadta és intézményesítette a vajazó kést, mint univerzális eszközt, azonban a ház körüli teendőkre azért vannak ma már jobb, használhatóbb alternatívák.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech