Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon.   Click to listen highlighted text! Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon. Powered By GSpeech

Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

A Hit Rádiót hallgatják a legtöbben vidéken, sőt hetente ők érik el a legtöbb női hallgatót Magyarországon – írta meg a Kantar Hoffmann-Scores Group adatai alapján a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.

A hazai online rádiókat vizsgáló kutatás statisztikái szerint 2020-ban a legtöbben a Szent Korona Rádiót hallgatták, de a második helyen stabilan a Hit Rádió áll. Őket követi a MegaDance Rádió, a Kék Duna, a Rádió Gold és a poptarisznya.hu. 

Az adatok szerint 2018-hoz képest majdnem megduplázódott a Hit Rádió hallgatóinak száma: naponta 3000-ről körülbelül 5200-ra nőtt a csatlakozó eszközök száma. A Top 5 leghallgatottabb online rádió közé háromezernél több hallgatóval lehetett bekerülni, a Top 10-hez pedig ezer fő feletti hallgatottság volt szükséges.

A legtöbb férfi a Szent Korona Rádiót hallgatta, a nők körében pedig a Hit Rádió számított a legnépszerűbbnek. Míg a Hit Rádió hetente 1600 férfit és 3600 nőt, a Szent Korona Rádió 5900 férfit és 3500 nőt ért el műsoraival. 

A Hit Rádió az idősebb hallgatók körében is komoly rajongótáborral rendelkezett, csakúgy, mint a ’60-as, ’70-es évek slágereit játszó Rádió Gold vagy a poptarisznya.hu. A fiatalabbak körében inkább a Dance Rádió és a Cool FM bizonyult a leggyakoribb választásnak.

A budapestiekre és a községekben élőkre nem volt jellemző az online rádiók hallgatása - az egyéb városokban lakók között volt a legelterjedtebb az internetes rádiózás. Ebben a kategóriában a 17 online rádió közül a Hit Rádió lett a legnépszerűbb, ahogyan a 14 és 49 évesek, illetve a legalább 50 évesek körében is. 

A kizárólag online rádiós stream-eket hallgatók tábora 2020-ban hetente nagyjából 40-50 ezer főt tett ki. Az internetes rádiók elsősorban a 30 év felettiek és a megyeszékhelyeken, valamint egyéb városokban élők körében népszerűek. A kutatás szerint az online rádiókat hetente majdnem 21,5 ezer 50 év feletti, és 20 ezer 20-49 év közötti hallgatja, míg a 15-29 év közöttieknél ez a szám csak 4500.

Forrás: hitradio.hu

A Budapest rovat további hírei

Egy lakásvásárlással, felújítással kapcsolatos döntésnek fontos része, hogy tájékozódunk arról, milyen forrásokra, segítségre számíthatunk.
Átfogó szemléletformáló kampányt indít 2022-ben a Budapesti Közlekedési Központ az Európai Unió által finanszírozott VEKOP kerékpáros beruházásokhoz kapcsolódóan.
Megkönnyíti az együttműködést, ha ismerjük egymás viselkedési stílusát.
Készíts egy barátaidnak szóló meggyőző, maximum 3 perces videót arról, hogy miért legyenek ők is az internet ászai!
A változások a feje tetejére állíthatják az életünket, boldogulásunk ilyenkor azon múlik, mennyire vagyunk képesek a helyzetet elfogadni, és új tervet kidolgozni.
A turné igazi ünnepnek ígérkezik mind Justin, mind a rajongói számára, akik már türelmetlenül várják az új showkat.
Idén harmadik alkalommal írta ki a Ludwig Múzeum a díjpályázatot, amelyre olyan múzeumpedagógusok, pedagógusok, művészek, művészettörténészek, kurátorok jelentkezését várta, akik a saját területükön...
Napjainkban a stressz, a rendszertelen életmód, az étkezési szokások és számos egyéb tényező hatására sokan szenvednek valamilyen emésztési problémától, amelynek gyökerét orvosi vizsgálatok által...
A koronavírus-járvány 4. hulláma során ismét kulcskérdéssé vált, hogy ki és mikor veszi észre magán a Covid tüneteit, és mikor tudja diagnosztizálni azt.
A magyar családi patikák országos hálózatát működtető Kulcs Patikák az SOS Gyermekfalvak támogatásával indítja el hosszútávú jótékonysági programját.

A címlapról

Egy lakásvásárlással, felújítással kapcsolatos döntésnek fontos...
A nagy sikerre való tekintettel egy héttel meghosszabbította a...
Átfogó szemléletformáló kampányt indít 2022-ben a Budapesti...
A kerület több pontján is adventi és hanukai gyertyákat gyújtottak...
A mai fiatalok derűlátóbbak a szüleiknél, ugyanakkor hatékonyabb...
Gulyás Gergely azzal kezdte a csütörtöki Kormányinfót, hogy a...

Könyvajánló

Megkönnyíti az együttműködést, ha ismerjük egymás viselkedési stílusát.
A változások a feje tetejére állíthatják az életünket, boldogulásunk ilyenkor azon múlik, mennyire vagyunk képesek a helyzetet elfogadni, és új tervet kidolgozni.
Miként tette naggyá az értelem és az erkölcsi szándék a Nyugatot?
Tánc-szín-játék címmel jelent meg Zs. Vincze Zsuzsa koreográfus, dramaturg, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes szakmai vezetőjének könyve, több évtizedes alkotói munkájának lenyomata.

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Némelyek szerint nem létezik a gyermekeket célzó szexuális lobbi. Erre ismét rácáfolt a valóság - Magyarországon.
Pénteki munkanap, 11:45, az Erste számlák nem elérhetőek Dzsordzsal.
Ha miattuk újabb lezárásokra kényszerül az ország, lesz irgum-burgum!

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

Idén is megszervezte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a „TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akciót, ami hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési akciója.
A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége 2021-ben is meghirdeti az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat, ráadásul két kategóriában.
Az idén épp negyven éve átadott, a Mátyás-templommal szemben lévő egykori diplomataházat a nemzeti bankhoz kötődő alapítvány építi át.

hirdetés

A magyar szív örökre befogadta és intézményesítette a vajazó kést, mint univerzális eszközt, azonban a ház körüli teendőkre azért vannak ma már jobb, használhatóbb alternatívák.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech