Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

Január első napjaiban adták át a RAVAK Hungary Kft. új, 5200 négyzetméteres telephelyét Kistarcsán, ahol raktározási és kereskedelmi tevékenységet is folytatnak.

A 2,5 milliárd forintos beruházás keretein belül megépült a cég korszerű, 3600 m2 -es raktára, 1100 m2 irodái és 500 m2 -es bemutatóterme. Vajányi László cégvezető közölte, a létesítményben képzési központ is kialakításra került, melyben lakberendezési- és termékismereti- oktatásokon kívül, gyakorlati oktatások lesznek megtartva szakemberek és szakiskolás diákok számára, annak érdekében, hogy a termékeket a lehető legnagyobb szakértelemmel, szakszerűen telepítsék a jövő háztartásaiba, szállodai és sportlétesítményeibe.

2019 áprilisában kezdődött el a RAVAK Hungary Kft. új logisztikai és szakemberképző központjának építése Kistarcsán, a létesítményt 2021 januárjában vette birtokba a vállalat. A 2,5 milliárd forintos beruházásból megvalósított kereskedelmi központ egy 1100 négyzetméteres kétszintes irodaépületből, egy 3600 négyzetméteres raktárcsarnokból és egy 500 négyzetméteres bemutatóteremből áll. A beruházást kizárólag vállalati és banki forrásokból finanszírozták. A beruházás során megnövelt és korszerűsített logisztikai kapacitás további terjeszkedési lehetőséget nyújt déli szomszédaink felé.

Vajányi László cégvezető elmondta, vállalatuk elsőként telepedett be a kistarcsai kórház melletti gazdasági övezetbe. Az 1,8 ha területen megépült központ létesítésével egyidőben 16 új munkahelyet hoztak létre, 58 főre növelve a munkatársak létszámát.

„A RAVAK sajátossága a fürdőszobai piacon, hogy koncepciókban gondolkodik és a fürdőszoba helyiség adottságaihoz igazodva, megoldást tud kínálni kisterű és nagyterű fürdőszobákba egyaránt. A koncepción belül az összes termék egy összehangolt formavilágot képvisel, mely neves formatervező stúdiókkal való együttműködésünk eredménye. Számos koncepciónk több nemzetközi dizájndíjjal büszkélkedhet (Red Dot, iF Design, Elle Deco, Good Design)” – magyarázta Vajányi László.

Programot terveznek a szakiskolákban tanulóknak

A RAVAK Képzési Központban termékeinket szerelő szakembereket és szakiskolás diákokat szeretnének képezni a jövőben. Termékeink telepítése sajátos - termékcsaládonként eltér - ezért szükséges, hogy a szakemberek elsajátítsák minden termék szakszerű szerelését ismerjék a különböző műszaki, innovatív megoldásokat. Elhivatottságunk és egyben kötelességünk, hogy minél szélesebb szakmai körnek adjuk át ezen ismereteket. Ezzel szeretnénk elérni, hogy vásárlóink évek múltán is érezzék azt az érzést, amikor első nap beléptek újonnan elkészült fürdőszobájukba, mikor az első fürdőzés vagy tusolás kiváltotta bennük az elégedettséget. A termék akkor biztosítja elvárt tulajdonságait és használati értékét, ha a szerelése is szakszerűen történik. A képzést elvégző szakemberek, képzést igazoló oklevelet és gyártói igazolást kapnak. A képzések indítását a pandémia utáni időszakra ütemeztük.

Vajányi László hozzátette, a fiatal generációkkal is szeretnék felvenni a kapcsolatot, olyan program kialakítását tervezik, amellyel a diákok szakiskolákban elsajátított ismeretet egészítik ki, átadva a gyártónál alkalmazott műszaki és innovatív ismereteket. Az ismeretek átadása az erre a célra kialakított speciális fürdőszobai „box” környezetben történik. Ezzel kezdetét veszi a RAVAK szakemberképző akadémiája.

A központban emellett rendszeresített szakmai találkozók, előadások lesznek belsőépítészek, lakberendezők, értékesítők számára a legújabb trendekről. A 40 fős befogadóképességű előadóteremben fejlett technológia segítségével tudják bemutatni új termékeiket és válaszolni a felmerülő kérdésekre.

A Budapest rovat további hírei

Az alapkamat emelésének lehetőségét már júniusban érdemes lesz mérlegelni, mondta a Reuters hírügynökségnek adott hétfői nyilatkozatában Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke.
Még 3 napig lehet módosítani a személyi jövedelemadókról készített adóhatósági bevallástervezetet - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-vel.
Nézők előtt rendezik jövő hétvégén a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjét, amelyben a címvédő Győri Audi ETO KC is érdekelt.
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a maximálisan kiszabható 117,8 millió forintra bírságolta a C-peptid termékek forgalmazóját, és véglegesen megtiltotta a termékek jogellenes reklámozását - közölte a...
Újabb villamosok és trolik érkezhetnek Budapestre, miután a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) meghosszabbította a gyártókkal kötött opciós szerződését.
Az idén 70 éves Magyar Állami Népi Együttes előadásaival nyit meg újra a Hagyományok Háza - közölte az intézmény az MTI-vel hétfőn.
Országszerte mintegy 21 ezer egyéni gazdaság részvételével kezdi meg május 15-én a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az egyéni gazdaságok összeírását. A válaszadók május 25-ig online, azt követően...
Országszerte mintegy 21 ezer egyéni gazdaság részvételével kezdi meg május 15-én a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az egyéni gazdaságok összeírását. A válaszadók május 25-ig online, azt követően...
Szédítő a változások üteme az üzleti életben, és eljött az ideje az új törvényszerűségek felismerésének! – állapítja meg Judy Samuelson, akinek az Aspen Intézet üzleti és társadalmi programjáért...
Az olvasóknak maguknak kell megtalálniuk a hiányzó részt

A címlapról

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) május 22-től bezárja a Móricz...
Hússzor annyi mikroműanyagot juttat a szervezetébe egy évben, aki...
A bajnok Ferencváros kapta a Fair Paly-díjat a vasárnap befejeződött...
A gyalogosok biztonsága érdekében balesetmegelőzési ellenőrzést tart...
Humor, lazaság, kiegyensúlyozottság, örök fiatalság – ezek a...
Egyre több bizonyíték utal arra, hogy a pandémia miatti lezárás az...

Könyvajánló

Szédítő a változások üteme az üzleti életben, és eljött az ideje az új törvényszerűségek felismerésének! – állapítja meg Judy Samuelson, akinek az Aspen Intézet üzleti és társadalmi programjáért felelős ügyvezető igazgatójaként kivételes rálátása van e folyamatokra.
Az olvasóknak maguknak kell megtalálniuk a hiányzó részt
Pokrovenszky Gergely szerzőpáros ötödik könyveként jelent meg a 13 valós történet elmesélő, segítségnyújtásnak szánt könyve.
Csodamódszerek helyett tudatosságra van szükség

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Hála a progresszív nézetek terjedésének és számos magyar és nemzetközi vállalat felelősségvállalásának, belátható időn belül megnyílhat az út a jelenleg még tiltott poligámia (többnejűség) és a pedofília legalizálása előtt.
A Hit Rádió vendége Ruff Tibor teológus-filozófus volt, aki nagyon érdekesen, gyakorlatiasan válaszol hallgatói kérdésekre.
A Hit Rádió interjúja Gesztesi Károllyal.
A XVI. kerületi Magtár utcai aluljáró nem mindenkinek megfelelő méretű.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

Enyhítette a Ligetvédő aktivisták büntetését és közérdekű munka helyett megrovásban részesítette őket a Fővárosi Törvényszék szerdán kihirdetett másodfokú, jogerős ítéletében - tudatta a bíróság közleményben.
ngyenes bohócdoktoriskolába várj a Mátrix Közhasznú Alapítvány azokat az önkénteseket, akik szeretnének részt venni gyerekek és felnőttek számára szervezett jótékonysági programokban - olvasható az alapítvány keddi közleményében.
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat IfYou programjában több mint 15 ezer fiatal került közelebb az önkéntességhez
A BHRG Alapítvány összeállításában a jelenlegi nehéz helyzetben, bezártságban találhatunk segítséget, hogy a gyerekekkel együtt töltött idő jókedvben, közös örömökben legyen gazdag, emellett a mindig hasznos, játszva tanulásra is sor kerüljön.