Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

A magyaros ízvilágáról, a szíves vendéglátásról és a kiváló alapanyagokról ismert Napsugár Étterem érdemelte ki 2012-ben Az év üzlete díjat a XIII. kerületben. A korábbi évek hagyományát folytatva 2012-ben is az itt élők szavazatai alapján ítélte oda az elismerést a XIII. Kerületi Önkormányzat.

Évről évre többen szavaznak Az év üzlete díjazottjára, így idén számos szavazat érkezett elektronikus módon és papír alapon egyaránt a szeptember 15-ei határidőre. A beérkezett ajánlások alapján, a lakosok értékelését elfogadva és elismerve ítélte oda a XIII. Kerületi Önkormányzat Az év üzlete díjat 2012-ben a Napsugár Étteremnek.

Az elismeréssel járó oklevelet dr. Tóth József polgármester nyújtotta Szénási Jácint chef, a Napsugár Étterem üzletvezetője számára.{nomultithumb}

A Napsugár Étterem csapata Az Év Üzlete díjjal
A Jász utca és a Frangepán utca találkozásánál található kis étterem kiváló konyhájáról és magyaros ízvilágáról ismert a XIII. kerületiek körében. A szűkebb és tágabb környék lakosai és a környező utcákban dolgozók is szívesen járnak ide ebédelni, értékelik a családias hangulatot és a kedves kiszolgálást. (Forrás: budapest13.hu)

Ossza meg az információt!

A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó