Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

2019. augusztus 21-én délután, hagyományteremtő szándékkal, lakossági igényeket meghallgatva Mini Pikniket szerveztünk a Jászai Mari térre. A rendezvényen számos gyermekprogram és produkció foglalta le a megjelenteket.

A gyermekek számára ügyességi játékok és különböző feladatok, kézműves foglalkozások biztosítottak tartalmas időtöltést. A játékok során megszerezhető tallérokat a gyermekek különböző ajándéktárgyakra válthatták be. Az ugrálóvár, a lufihajtogatás és az arcfestés is nagy népszerűségnek örvendett. 18 órától Katus Attila aerobik órája mozgatta meg a sportolni vágyó gyermekeket és felnőtteket egyaránt.

A hagyományteremtő szándékkal megszervezett rendezvény bebizonyította, hogy a Jászai Mari téren is színvonalas, sok érdeklődőt vonzó eseményt lehet tartani. Két hét múlva, szeptember 7-én, szombaton, a környező utcákban a Pozsonyi Piknikre vár mindenkit az önkormányzat, hiszen idén először mi vagyunk a szervezői a nagy népszerűségnek örvednő „újlipótvárosi falunapot”.

Vissza[1]

References

  1. ^ Vissza (www.budapest13.hu)

A teljes cikk a bp13.hu oldalon olvasható.

Ossza meg az információt!

A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó