Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

2019. augusztus 14-én délután a Rákos-patak partján megrendezett sportnap keretében vették birtokba a kerületi lakosok a megújult környezetet és az új hidat. Az érdeklődők számos program közül választhatták ki a nekik tetszőt.

A Rákos-patak Béke utca és Göncöl utca közötti szakaszának revitalizációja során új közvilágítás épült ki, futópálya és biciklissáv és fitnesstér biztosítja a sportolni vágyók kényelmét, a kisgyermekes családok számára az új játszótér, míg a kutyások számára a kutyafuttató biztosítja a kikapcsolódás lehetőségét.

A rendezvény kezdetére kellemes idő biztosította a megfelelő körülményeket a sportoláshoz. Az érdeklődők kipróbálhatták magukat az ergométeres evezésben, a megújult futópályán fotocellás sebességmérés folyt, az ATTE az idősebbek számára nordic walkingot szervezett, míg az esemény fő programja 18 órától Katus Attila aerobic edzése volt. A népszerű sportoló előadására szép számú érdeklődő gyűlt össze és végezte együtt a bemutatott feladatokat.

 

Vissza[1]

References

  1. ^ Vissza (www.budapest13.hu)

A teljes cikk a bp13.hu oldalon olvasható.

Ossza meg az információt!

A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó