Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon.   A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Üdvözlöm a Kerületi Újság - kerületi hírek oldalon. GSpeech

2014 decemberében fogadta el a Képviselő-testület a 2015-2019. évekre kidolgozott Lakás- és helyiséggazdálkodási koncepciót. A koncepció alapcélkitűzése az önkormányzati bérlakásokban élők életminőségének javítása a lakhatás által, a szociálisan rászorulók támogatása bérlakással, a gazdaságos üzemeltetés és az átlátható ingatlangazdálkodás.

A bérlakások fenntartása, üzemeltetése nem kötelező önkormányzati feladat. Ennek ellenére a XIII. kerületi önkormányzat fontos feladatának tekinti a szociálisan rászoruló családok lakhatásának elősegítését. Az ehhez szükséges forrásokat önerőből biztosítja. A lakásgazdálkodás teljes szegmensében eredményes munkát végez.

A koncepció első része a kitűzött feladatok végrehajtását elemzi, míg a második részben meghatározásra kerülnek a következő 5 év célkitűzéseit, feladatai és a végrehajtáshoz szükséges eszközök.

A koncepciót itt lehet letölteni.

Véleményüket a Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 2020. február 14-ig küldhetik meg.

Vissza

A teljes cikk a bp13.hu oldalon olvasható.

Ossza meg az információt!

A kijelölt szöveg felolvasásához kattintson a hangszóróra! Kerületi Újság felolvasó