Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon.   Click to listen highlighted text! Üdvözlöm a Kerületi Újság oldalon. Powered By GSpeech

Hirdetésfelvétel budapesti nyomtatott önkormányzati újságba

A Kőbánya Tűzvédelméért Közalapítvány – a Kőbányai Önkormányzat által erre a célra biztosított támogatás alapján – pályázatot hirdet szén-monoxid-érzékelő eszköz biztosítására.

1.   A pályázat célja: a hagyományos fűtő- vagy főzőeszközzel rendelkező kőbányai lakásokban szén-monoxid-érzékelő eszköz biztosítása, ezáltal a szén-monoxid-mérgezés megelőzése.

 2.   A pályázatra rendelkezésre álló keretösszeg: 800 000 Ft.

 3.   Az egy pályázó által elnyerhető támogatás: lakásonként egy darab szén-monoxid-érzékelő eszköz.

4.   A pályázat benyújtásának feltételei:

4.1.  Pályázatot nyújthat be az a Budapest Főváros X. kerület közigazgatási területén lakóhellyel rendelkező és életvitelszerűen a lakóhelyén tartózkodó természetes személy, aki a lakóhelyén hagyományos (fa-, gáz-, szén-, illetve vegyes tüzelésű, tüzelőanyag égetésével működő) fűtő- vagy főzőeszközzel rendelkezik.

4.2.  A pályázatot kizárólag pályázati adatlapon lehet benyújtani, melyen az alábbi adatokat kell megadni:

a)   a pályázó neve, születési neve, anyja neve, születési helye és ideje,

b)   a pályázó lakóhelye,

c)   a pályázó telefonszáma és e-mail címe (nem kötelező megadni),

d)   a pályázó lakóhelyén lévő fűtési, főzési mód,

e)   a pályázó lakóhelyén lévő fűtő-, főzőeszköz típusa.

4.3.  A pályázónak nyilatkoznia kell arról, hogy az adatkezelési tájékoztatót megismerte, és az abban foglaltak szerint a személyes adatai kezeléséhez hozzájárul a pályázat elbírálása céljából. Az adatkezelési tájékoztató a kapcsolódó anyagoknál érhető el (www.kobanya.hu/Közalapítványok/Kőbánya Tűzvédelméért Közalapítvány/pályázat/adatkezelési tájékoztató).

4.4.  A pályázathoz mellékletként csatolni kell a pályázó lakcímét igazoló hatósági bizonyítvány másolatát.

5.   A pályázat benyújtási határideje: 2021. december 22. szerda 16.00 óra


6.   A pályázat benyújtásának helye, módja és felvilágosításkérés:

6.1.  A pályázatot

a)   elektronikus úton (aláírva szkennelve vagy fotózva) a Ez az ímélcím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen,

b)   papír alapon a Kőbányai Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Főosztály Köznevelési és Civilkapcsolati Osztálynak címezve (postacím: 1475 Budapest, Pf. 35),

c)   személyesen a Kőbányai Polgármesteri Hivatal Ügyfélközpont Ügyfélszolgálatán nyitvatartási időben (Budapest X. kerület, Állomás utca 26. hétfő 8-17.30 óráig, kedd 8-15.30 óráig, szerda 8-16 óráig, csütörtök 8-15.30 óráig, péntek 8-13.30 óráig) lehet benyújtani.

6.2.  E-mail esetén a tárgyban, postai beküldés esetén a borítékon tüntesse fel, hogy: „pályázat szén-monoxid-érzékelő”.

6.3.  A pályázati adatlap papír alapon beszerezhető a Kőbányai Polgármesteri Hivatal 6.1. c) pontban meghatározott Ügyfélszolgálatán nyitvatartási időben, vagy letölthető a Kőbányai Önkormányzat honlapjáról (lásd 4.3. pont).

6.4.  A pályázatról bővebb felvilágosítást ad: Marksteinné Molnár Julianna kuratórium elnöke, mobil: +36 30 585 2102

7.   A pályázat elbírálásának menete és a feltételek fennállásának ellenőrzése:

A pályázatokat beérkezési sorrendben kezeli és bírálja el a Közalapítvány. A papír alapon az Ügyfélszolgálaton vagy postai úton benyújtott pályázat érkezésének időpontja egységesen a beérkezés napján 13 óra. A pályázatra rendelkezésre álló keretösszeg kimerülésének napján beérkezett papír alapú pályázatokat alfabetikus sorrendben bírálja el a Közalapítvány.

A Közalapítvány a pályázati feltételek fennállását a helyszínen ellenőrizheti.

A pályázati feltételeknek nem megfelelő pályázat érvénytelen, hiánypótlásra nincs lehetőség.

Az elbírálást követően a pályázók a pályázatban megadott e-mail címre vagy postacímre kapnak értesítést az elbírálás eredményéről.

8.   A szén-monoxid-érzékelő eszköz átvétele:

A szén-monoxid-érzékelő eszközt a támogatásról szóló értesítés közlését követő 30 napon belül lehet átvenni, ennek elmulasztása esetén a Közalapítvány a támogatásról szóló döntését visszavonja. Igazolási kérelemnek helye nincs.

A szén-monoxid érzékelő eszközt a pályázó személyesen vagy teljes bizonyító erejű okiratba foglalt (két tanú által aláírt, a tanúk nevét és lakcímét tartalmazó) meghatalmazással igazolt meghatalmazottja által veheti át a személyazonosság igazolása után a Kőbányai Polgármesteri Hivatal 6.1. c) pontban meghatározott Ügyfélszolgálatán.

Az eszköz átvételét aláírással kell igazolni.

9.   A szén-monoxid-érzékelő eszköz rendeltetésszerű használata, ellenőrzés és jogkövetkezmények:

A pályázaton elnyert szén-monoxid-érzékelő eszközt a támogatott pályázó köteles a pályázatban meghatározott lakóhelyén a fűtő-, főzőeszközzel érintett helyiségben a vonatkozó előírásoknak megfelelően felszereltetni, rendeltetésszerűen használni és működtetni.

A rendeltetésszerű használatot a Közalapítvány az eszköz átadását követő öt évig a helyszínen ellenőrizheti.

A rendeltetésszerű használatra vonatkozó kötelezettség megsértése esetén a pályázó köteles a szén-monoxid-érzékelő eszköz beszerzési árát a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:48. §-ában meghatározott késedelmi kamattal, valamint 8% ügyleti kamattal együtt a Közalapítvány részére visszafizetni.

Forrás: kobanya.hu

Még több hír Kelet-Pestről

A MÁV-HÉV Zrt. tájékoztatása értelmében, karbantartási munkálatok miatt az Árpádföld megállóhelynél található Fácánkert utcai közúti-vasúti átjáró lezárását tervezik.
Az 50. Országos Elsősegélynyújtó Verseny Kelet-Pest területi fordulójának adott otthont a Sashalmi Tanoda ma délután.
Az elmúlt 30 év legjobb eredményeiről számolt be a kőbányai rendőrkapitány a testületi ülésen.
Több, egymásra épülő versenyen kell továbbjutó pozícióban végezniük azok a tekézőknek, akik az országos döntőre is el szeretnének jutni – mondta Rózsa Balázs, a Rákoshegyi VSE vezetője annak...
A VI. OHP Rekordfutás sem maradt Rekord nélkül!
2013-ban a Kaszáló utcai street workout park volt az első olyan kondipark Rákosmentén, ami civil kezdeményezésre jött létre.
A borús idő ellenére is önfeledten szórakozhattak a leendő kiscsoportosok és szüleik a Cinkotai Huncutka Óvodában megrendezett, pénteki ovi-váró családi napon.
A Híd Kárpátaljáért Összefogásban érkezett adományok összege meghaladta az 1 milliárd forintot.
Több százan látogattak ki a Kertvárosi Tanyaudvar húsvéti hagyományőrző programjaira ma délelőtt.
A pályázat célja a kerület polgárai életminőségét javító környezetvédelmi intézkedések, beruházások, programok elősegítése, ezen belül is elsősorban a településtisztasági feladatok,...
A Kőbányai Önkormányzat 2022. április 12-től mesefigura kereső játékot hirdet!
A Területi Szociális Szolgálat szervezésében ingyenes, régi és új programok indulnak áprilistól a kerületi nyugdíjasok számára.
Az átadón megjelent Horváth Tamás polgármester és Halász Dezső önkormányzati képviselő.
Vendég: HERNÁDI JUDIT és HEILIG GÁBOR
2022-ben újra megrendezik a kerületi óvodák az óvodaváró családi napokat.
A zsaruszemnek nincs olyan, hogy szabadnap.
A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 45. § (1) bekezdése értelmében Magyarországon - az e törvényben meghatározottak szerint - minden gyermek köteles az intézményes...

A címlapról

Budapest Főváros Önkormányzata számára kiemelten fontos a...
2022-ben immár tizennégy éve annak, hogy a Müpa először mutatta be...
A mindenkori kormány leginkább a közúti infrastruktúra...
Az M3 metrófelújítás utolsó szakaszához kapcsolódóan a felszíni...
Távozott hivatalából Áder János.
Május 9-től drasztikusan megemelkedtek a fővárosban a taxis tarfiák:...

Könyvajánló

"Mindenkinek van takargatnivalója. Neked mi? Én nyíltan vállaltam a titkomat, és ha ez az ára annak, hogy akár egyetlen ember életét megmenthetem, akkor megérte."
Domonkos Endre a korábbi Közép- és Kelet-Európával kapcsolatos kutatásai alapján írta meg Magyarország gazdaságtörténetét a kiegyezéstől a rendszerváltás utáni időszakig.
Warren C. Sanderson és Sergei Scherbov: Előretekintő élettartam című könyve a népesség idősödését egy új dimenzió beemelésével, az előretekintő, úgynevezett távlati életkor mentén is elemzi.
A dominó a Példabeszédek könyvének 58 bölcs mondását segíti elsajátítani játékos formában.

Blogok, vélemények, olvasók írásai

Városban élünk. Vannak, akik figyelembe veszik az ezzel járó szabályokat, amik az együttélést szolgálják.
Értem én, hogy Putyint büntetni akarjuk. De biztos, hogy így kell?
Pénteki munkanap, 11:45, az Erste számlák nem elérhetőek Dzsordzsal.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

Idén is megszervezte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a „TeSzedd! Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akciót, ami hazánk legnagyobb önkéntes hulladékszedési akciója.
A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége 2021-ben is meghirdeti az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat, ráadásul két kategóriában.
Az idén épp negyven éve átadott, a Mátyás-templommal szemben lévő egykori diplomataházat a nemzeti bankhoz kötődő alapítvány építi át.
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech